BRANKA SOVRLIĆ POSEDUJE RESTORAN, PEVAČICE JOJ DOLAZE DA JEDU BESPLATNO: Otkrila sve o susretu sa crnom magijom! (VIDEO)

Autor:

Zabava

25.04.2023

22:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Branka Sovrlić otkrila je za Republiku sve o dodiru sa crnom magijom.

BRANKA SOVRLIĆ POSEDUJE RESTORAN, PEVAČICE JOJ DOLAZE DA JEDU BESPLATNO: Otkrila sve o susretu sa crnom magijom! (VIDEO)

Foto: ST/Dragan Kadić

Branka Sovrlić

Pevačica Branka Sovrlić pojavila se na festivalu ,,Sabor narodne muzike", a tom prilikom porazgovarala je sa nama o njenom životu. Kako je poznato, Branka poseduje restoran, te nas je zanimalo da li joj se nekad desilo da joj koleginice ostanu dužne za ručak ili večeru.

 

 

- Niko mi ne duguje, svi dolaze kod nas! Moj suprug je sada u restroranu, malopre me je zvao Saša Dragić, oduševljen je uslugom, srećna sam zbog toga. Neki dođu zbog mene, neki zbog Paje, on je sve dovodio te pevače. Svi rado dođu da isprobaju naše specijalitete! Moj suprug i ja volimo da ugostimo pevačice, ne dozvoljavamo im da plate ništa - govori Branka za Republiku i dodaje:

Foto: ST/Dragan Kadić

Branka Sovrlić

 

- Nisam pristalica plastičnih operacija, treba se negovati, ko voli nek izvoli. Mene je strah da ako me secnu, pa da se iskrivim. Toliko sam godina na sceni, od početka me neki prate i glupo je da se pravim ja sad da imam kao dvadeset godina. 

Potom nam je Branka otkrila i da li se nekada susrela sa crnom magijom, za koju mnogi govore da je sveprisutna na estradi. Šta nam je tim povodom rekla Branka, pogledajte u video na početku teksta.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading