HRVATI NEMAJU DILEMU: Željko Obradović je kao Josip Broz Tito!

Autor:

Sport

24.04.2023

14:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Interesantan komentar hrvatskog kolumniste.

HRVATI NEMAJU DILEMU: Željko Obradović je kao Josip Broz Tito!

Foto: Starsport

Željko Obradović i košarkaši Asvela

Košarka na Jadranu dostiže polako svoju kulminaciju za ovu godinu, pošto je početak plej-ofa AdmiralBet ABA lige bukvalno iza ćoška.

Glavni konkurenti za titulu su svakako Crvena zvezda, branilac titule, odnosno Partizan, koji će pokušati da prekine niz od tri uzastopne titule crveno-belih.

Plej-ofu takmičenja na Jadranu je analizu posvetio i Tvrtko Puljić, redovni kolumnista u "Sportskim novostima", koji je u svom tekstu istakao da ga Željko Obradović podseća na Josipa Broza Tita.

Obradović je postao u godinu i po dana prikazanje samog Josipa Broza Tita na prostoru na kojem se igra ABA liga i koji je činio nekadašnju državu - istakao je Puljić.

Foto: Starsport

Željko Obradović, trener Partizana

Podsetimo, Obradović je u leto 2021. godine stigao među crno-bele, ali za sada nije uspeo da osvoji niti jedan trofej. U Kupu Srbije ga je dva puta zaustavila Zvezda, baš kao i finalu AdmiralBet Aba lige, u Evrokupu je poražen od Burse, dok u Superligi Srbije njegov Partizan nije ni učestvovao.

Videćemo da li će ove sezone nešto biti drugačije. Sada crno-belima predstoje četvrtfinale Evrolige protiv Reala, kao i borba za titulu na Jadranu, odnosno u Srbiji, ukoliko ove godine odluče da izađu na teren.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

 

Komentari (0)

Loading