POMEŠANA OSEĆANJA! Jokić govorio o BOLNOJ temi, Meloun BESNEO: Ovo je NEPRIHVATLJIVO!

Autor:

Sport

05.04.2023

08:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Lider i trener Denvera dali su svoje utiske posle neočekivanog poraza.

POMEŠANA OSEĆANJA! Jokić govorio o BOLNOJ temi, Meloun BESNEO: Ovo je NEPRIHVATLJIVO!

Foto: Tanjug/AP

Nikola Jokić protiv Hjustona

Košarkaši Denvera odigrali su veoma slab meč, te su u noći između utorka i srede doživeli poraz od fenjeraša Hjustona rezultatom 124:103.

Nikola Jokić odigrao je veoma slabu partiju pa je meč završio sa samo 14 poena, deset skokova, četiri asistencije i čak osam izgubljenih lopti.

Po okončanju utakmice Jokić nije krio nezadovoljstvo, a govorio je i o bolnoj temi - povredi zbog koje je propustio nekoliko poslednjih utakmica.

- Nisam bio bezobziran, ali nekoliko puta mi se desilo da me lopta pogodi u nogu i napravio sam nekoliko grešaka koje inače na pravim. Moramo da budemo bolji, čitav - rekao je Jokić, pa dodao:

- Dobro sam se osećao, ali nisam igrao dobro. Fizički nije bilo problema, ali sa košarkaške strane nisam bio u ritmu. Videćemo.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Nikola Jokić protiv Hjustona

 

Trener Majk Meloun bio je besan posle poraza:

Razočaran sam našim pristupom i uloženim naporom. Imali smo priliku da obezbedimo prvo mesto i nismo je uzeli za ozbiljno, jer smo odigrali neprihvatljivo. Ako budemo ovako igrali, lagano ćemo ispasti u prvoj rundi - istakao je Meloun, pa u dahu nastavio:

- Neću sigurno reći da je u redu, to je sra***. Kada ne uradimo svoj posao, mora da postoji odgovornost. Rekao sam i timu da su bili slabi i da mi slobodno kaže ko ne misli tako. Niko se nije javio. Nekoliko veterana se takođe oglasilo i to je dobro, igrači su preuzeli odgovornost, pokazali da su spremni da iskorače i govore.

Dotakao se potom i slabe partije svog najboljeg igrača, Nikole Jokića:

- Mučio se, bio je van tima tri utakmice, nedostaje mu ritma, samopouzdanja. Imao je osam izgubljenih lopti, mi kao tim smo imali 20... Postavio je neke visoke standarde i znam da, kao i ostatak tima, može da bude mnogo bolji - zaključio je Meloun.

Denver je i pored ovog poraza prvi na Zapadu, te će u finišu NBA sezone pokušati da zadrži čelnu poziciju pred plej-of.

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

 

Komentari (0)

Loading