SVE JE POSTALO RUŽNO I GADNO! Meloun ZABRINUO javnost: Jokića to UZNEMIRUJE!

Autor:

Sport

23.03.2023

08:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Trener Denvera govorio je o svom pulenu.

SVE JE POSTALO RUŽNO I GADNO! Meloun ZABRINUO javnost: Jokića to UZNEMIRUJE!

Foto: Tanjug/AP

Nikola Jokić

Košarkaši Denvera savladali su Vašington u gostima (118:104) uz još jednu maestralnu partiju Nikole Jokića.

Dvostruki uzastopni MVP NBA lige odigrao je sjajan meč te je upisao 31 poen, zabeležio 12 skokova i sedam asistencija.

Nastavio je Džoker trku sa Embidom i Adetokumbom za najkorisnijeg igrača sezone, a trener Nagetsa, Majk Meloun, istakao je da cela proča oko pomenute nagrade opterećuje njegovog pulena.

- Mislim da se ove godine priča oko MVP-a gadno okrenula, što je od toga odvratilo mnoge ljude, uključujući i Nikolu. Mnogo momaka može da osvoji MVP nagradu ove godine, ima mnogo sjajnih kandidata kao što su Džoel Embid, Luka Dončić, Džejson Tejtum, čije god ime da stavite na listu... Oni svi to zaslužuju - počeo je Meloun i nastavio o problemima:

-  Ali šta se dešava danas? U današnjem društvu svi, kao u vremenu kada sam bio trener na koledžu, negativno ocenjuju sve. To nije promocija mojih igrača, to je rušenje bilo kog drugog momka. Smešno je.

 

Meloun se nije zaustavio na ovim rečima.

- Košarka je danas, kako je rekao Adam Silver, u odličnoj poziciji, liga je u odličnoj poziciji. Imamo sjajne igrače, proslavimo to. Ne kritikujte ih, nemojte ih rušiti, izgradimo ih sve i ko god pobedi dobro je za njega. To je jedna stvar koja je ove godine razočarala u vezi MVP razgovora. Sve te stvari su postale ružne i gadne, stvarno me nije briga za to - rekao je Majk Meloun, pa dodao nekoliko prelepih reči o Jokiću:

- On je jedinstven, uz sav uspeh, slavu... Iz moje perspektive, a s njim sam od prvog dana, on se nikad nije promenio. I znate kakav je to raritet, kad je neko MVP, kad potpiše najveći ugovor u NBA istoriji... To menja mnogo ljudi, a on se nije takav, on je nesebičan, njega uznemiruje sva ta pažnja koju dobija. A sve te priče su ružne i gadne u MVP konverzaciji. 

Denver je trenutno lider Zapada sa skorom 49-24, a Jokić spada u krug najužih favorita za još jednu MVP nagradu. Da li će do nje doći ostaje da se vidi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading