DONČIĆA ČEKA KAZNA! Luka BRUTALNO odgovorio sudijama! Maveriksi primili NAJLUĐI koš u istoriji! (VIDEO)

Autor:

Sport

23.03.2023

08:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Košarkaši Dalasa pretrpeli su poraz od Golden Stejta u dramatičnom meču rezultatom 125:127.

DONČIĆA ČEKA KAZNA! Luka BRUTALNO odgovorio sudijama! Maveriksi primili NAJLUĐI koš u istoriji! (VIDEO)

Foto: Tanjug

Utakmicu je obeležila nerealna scena, kada su igrači Dalasa zaboravili na koju stranu napadaju, dozvolivši Voriorsima da lako poentiraju.

Naime, kod jednog tajm-auta, Maveriksi su otišli na protivničku polovinu, ostavivši nezaštićen koš. Košarkaši Golden Stejta rutinski su izveli aut i poentirali, pogledajte kako je to izgledalo:

Ovaj detalj desio se kod rezultata 90:87 na dva minuta pre kraja treće deonice, kada su Ratnici imali su loptu posle tajm-auta i postigli verovatno najluđe poene od starta sezone.

Inače, prvoj zvezdi Mavsa Luki Dončiću teško je pao neuspeh, pa je imao šta da kaže arbitrima po njegovom završetku.

Bivši igrač Reala je u poslednjem napadu mogao da poentira ispod koša (125:122). Istovremeno je tražio i faul, a lopta na kraju nije ušla unutra.

Besan zbog odluke sudija da ništa ne sviraju, Dončić je posle meča napravio jedan potez zbog kog bi mogao da bude kažnjen.

Slovenac je uhvaćen kamerom kako sudijama gestikulira da su uzeli pare za deljenje pravde u korist protivnika, te će sigurno biti sankcionisan za ovakav potez.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading