TEŽAK UDARAC ZA JOKIĆA: Janis Adetokumbo je MVP NBA lige!

Autor:

Sport

04.04.2023

10:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tako makar kaže nekadašnji centar najjače košarkaške lige sveta.

TEŽAK UDARAC ZA JOKIĆA: Janis Adetokumbo je MVP NBA lige!

Foto: Tanjug/AP

Janis Adetokumbo i Nikola Jokić

Regularni deo NBA lige polako ulazi u završnu fazu, a kako se bližimo samom kraju, tako su i glasine o MVP-u sve glasnije.

U konkurenciji se nalaze Nikola Jokić, sprski košarkaš i dvostruki uzastopni osvajač ove nagrade, Džoel Embid, koji nikada u karijeri nije osvajao ovo priznanje, kao i Janis Adetokumbo, koji je kao i Jokić dva puta uzastopno podizao ovaj trofej.

Trenutno stanje kaže da će as Denver Nagetsa ponovo stići do prestižne nagrade, ali se isto tako čini i da nas čeka nikad neizvesnije takmičenje.

I dok jedini glasaju za Nikolu, drugi za košarkaša Filadelfije, Kendrik Perkins je odlučio da svoj glas da Janisu Adetokumbu

Centar Devnera u poslednjem preseku vodi u MVP trci, prati ga košarkaš Filadelfije na drugom mestu, dok je treći Janis Adetokumbo, zvezda Milvokija.

- Najbolji igrač u ligi, iz najboljeg tima u ligi, beleži najveći prosek poena u karijeri i treći je po skokovima u ligi. Janisu Adetokumbu ide moj glas za MVP igrača lige - rekao je Perkins.

Bivši igrač Bostona, Nju Orleansa, Oklahome i Klivlenda je ranije podržavao Embida, ali je svoje mišljenje promenio nakon što je centar 76ersa odlučio da propusti meč sa Nagetsima u Denveru. 

Ipak, znajući Perkinsa, ne bi trebalo da čudi ukoliko nekadašnji centar još nekoliko puta promeni svoje mišljenje na ovu temu, pošto je poznat kao neko ko to vrlo često radi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading