PALO DRVO U KOSOVSKOJ ULICI! Sneg pravi haos širom Srbije, ulice BLOKIRANE! (FOTO)

Autor:

Vesti

04.04.2023

10:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sneg koji od jutros ne prestaje da pada napravio je kolaps širom Srbije.

PALO DRVO U KOSOVSKOJ ULICI! Sneg pravi haos širom Srbije, ulice BLOKIRANE! (FOTO)

Foto: ST/Nikola Mutić

Na Miljakovcu u Borskoj ulici jutros oko 7:45 časova palo je drvo na dve devojčice od 13 i 16 godina. Kako je rekla Ivana Stefanović iz Hitne pomoći jedna devojčica se žali na bol u lumbalnom delu kičme.

Međutim, ovo nije usamljen slučaj. Od jutros pod težinom snega koji je na granama, padaju grane i stabla širom Beograda.

Kako javlja naš reporter sa lica mesta, u Kosovskoj ulici je pala grana stabla na automobile i blokirala trotoar pešacima. Roditleji sa decom se dovijaju da ga zaobiđu. Prema prvim informacijama, nema povređenih.

Drvo je palo i na Banovom brdu, i to baš iznad pešačke staze. Srećom da u tom trenutku ispod niko nije prolazio.

Građani objavljuju na društvenim mrežama i da su drva palo na Karaburmi. Jedno je palo u Ulici Pera Ćetkovića, drugo kod doma zdravlja. Policija je obezbedila te ulice i čekaju se ekipe Zelenila Beograd.

Građani objavljuju na društvenim mrežama i slike palog drveća na Karaburmi u blizini okretnice autobusa, zatim u Jasenovoj ulici na Ceraku, u Jurija Gagarina na Novom Beogradu, na Miljakovcu, takođe i u Danteovoj ulici.

Blokiran Dorćol

Drvo je palo i posred Ulice Visokog Stevana na Dorćolu i to preko dva automobila. Jedan automobil je oštećen zbog pada drveta i u Ulici Luja Adamiča, a ulica je blokirana za saobraćaj zbog preprečnog debla.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading