DENVER DOMINIRA NBA LIGOM: Jokić BRUTALNOM partijom SRUŠIO Janisa i Milvoki! (VIDEO)

Autor:

Sport

26.03.2023

07:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

NBA liga je nastavljena noćas, a na programu je bilo novih šest utakmica.

DENVER DOMINIRA NBA LIGOM: Jokić BRUTALNOM partijom SRUŠIO Janisa i Milvoki! (VIDEO)

Foto: Tanjug/AP

Nikola Jokić

Košarkaši Denver Nagetsa su pokazali ko je "gazda" u najjačoj košarkaškoj ligi sveta, pošto su na svom terenu savladali Milvoki Bakse rezultatom 129:106.

Ponovo je najbolji pojedinac susreta bio srpski centar Nikola Jokić, koji je upisao 31 poen, a uz to je imao i 11 asistencija, odnosno šest skokova. Najbolje ga je pratio Džamal Marej sa 26 poena i devet asistencija, a može da raduje činjenica da je Kanađanin sve bolji kako sezona odmiče.

Sa druge strane, Janis Adetokumbo je predvodio poraženi tim, ali uzalud. Grk je postigao 31 poen, imao je i devet skokova, ali svega četiri asistencije, pa se može reći da ga je Jokić ponovo nadigrao u direktnom duelu.

Trijumf su zabeležili i Atlanta Hoksi, koji su na svom terenu bili bolji od Indijana Pejsersa sa 143:130.

Najefikasniji u pobedničkom sastavu je bio Džon Kolins sa 21 poenom, Marej je dodao 20, dok je Bogdan Bogdanović stigao do devet poena i četiri skoka. Prva zvezda tima Tre Jang je isključen sredinom treće deonice zbog dve tehničke greške.

Na drugoj strani, Nvora je odigrao maestralnu drugu deonicu u kojoj je postigao čak 25 poena, a na kraju je stao na brojci od 33. Haliburton je dodao 19, uz 13 asistencija, dok je Hild upisao 16 poena.

Rezultati:

Atlanta - Indijana 143:130

Majami - Bruklin 100:129

Denver - Milvoki 129:106

Finiks - Filadelfija 125:105

Sakramento - Juta 121:113

Los Anđeles Klipers - Nju Orleans 110:131

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading