ZVEZDA NEĆE NA TEREN? Velika MISTERIJA pred završnicu Evrolige

Autor:

Sport

27.03.2023

19:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zbog novonastale situacije postavlja se pitanje da li će crveno-beli biti u prilici da odigraju susret 31. kola protiv Valensije.

ZVEZDA NEĆE NA TEREN? Velika MISTERIJA pred završnicu Evrolige

Foto: Starsport

Trener Crvene zvezde Meridianbet Duško Ivanović

Odlaganje duela AdmiralBet ABA lige Mornar - Crvena zvezda otvorilo je pitanje nastupa kluba sa Malog Kalemegdana u sredu, kada je na programu duel 31. kola Evrolige protiv Valensije u dvorani "Aleksandar Nikolić".

Crveno-beli su kao razlog odlaganja naveli "komplikovanu zdravstvenu situaciju", a još uvek nije poznato o kakvim se tačno problemima radi. Jedino je jasno da je duže vreme odustan kapiten Branko Lazić, kao i da je Argentinac Luka Vildoza povredio zadnju ložu na poslednjoj evroligaškoj utakmici sa Baskonijom.

Republika

Foto: Starsport

Vildoza lakše povređen protiv Baskonije, šta je sa ostalima?

Na zvaničnom sajtu kluba uredno je najavljen megdan protiv "slepih miševa", a istaknute su i cene ulaznica za dvoboj u Pioniru, koji bi trebalo da počne od 19 sati.

Podsetimo da je Zvezda, trijumfom u poslednjoj rundi elitnog takmičenja nad španskim predstavnikom (74:63), zadržala teoretske šanse za plasman u top 8, a do kraja regularnog dela sezone igraće još i sa Asvelom, Olimpijakosom i Fenerbahčeom.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading