BASTA ODGOVORIO JOVANOVIĆU: Srbija gleda svoje interese, a ne interese Zapada, a ni Istoka

Autor:

Vesti

27.03.2023

19:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ministar privrede Rade Basta reagovao je na izjavu Miloša Jovanovića, predsednika Nove Demokratske stranke Srbije da je veoma štetno moguće uvođenje sankcija Rusiji koje su najavili ministri Dačić i Basta.

BASTA ODGOVORIO JOVANOVIĆU: Srbija gleda svoje interese, a ne interese Zapada, a ni Istoka

Foto: Ministarstvo privrede

- Poštovani i uvaženi gospodine Miloše Jovanoviću, Srbija gleda svoje interese, a ne interese Zapada, a ni Istoka. Deo sam generacija koje su doživele sankcije, inflaciju, ratove, ali i čekanje u redovima za hleb, ulje, mleko i gorivo - napisao je Basta na Tviteru.

 

 

- Naša deca moraju da imaju zdravu i bolju budućnost. Ne vidim nešto da nam deca idu na školovanje u Rusiju, već svi idu na Zapad, a i Vi ste primer toga. A kako mogu da primetim, i deca članova predsedništva Vaše stranke žive na Zapadu, a ne u Rusiji - dodao je Basta.

- Otac sam 4 sina i ne želim da moja deca dožive ono što sam doživeo ja. Smatram da zaslužuju bolju budućnost u svojoj zemlji, napisao je Basta.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
ZAvram

28.03.2023 00:03

Јовановић је тешко разочарење, а ништа мање Баста!