JOVANOVIĆ SANJA MAJDAN U SRBIJI: Opasne poruke predsednika Nove DSS

Autor:

Vesti

28.01.2023

06:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Navodni veliki patriota poziva na pobunu s portala koji finansiraju Priština i Britanci.

JOVANOVIĆ SANJA MAJDAN U SRBIJI: Opasne poruke predsednika Nove DSS

Foto: www.profimedia.rs/ST/D. KADIĆ

Miloš Jovanović, lider partije Nova DSS, najavljuje na ulicama Srbije krvoproliće i scenario ukrajinskog prevrata, koji je započeo na trgu Majdan u Kijevu! Jedan od predvodnika lažnih patriota koji sastanče uz hrvatsku vodu rekao je da bi, ukoliko predsednik Srbije Aleksandar Vučić prihvati francusko-nemački predlog za rešavanje pitanja Kosova, trebalo izvesti narod na ulicu i blokirati sve što se može!

- Vrlo jasno - ulica, ulica, blokada, blokada - poručio je Jovanović.

A gde je to poručio? Ni manje ni više nego na portalu Kossev, koji još od 2014. finansiraju Priština, Velika Britanija i još neke zapadne zemlje koje imaju ispostave u Prištini.

Predrag Rajić iz Centra za društvenu stabilnost ističe da je ekstremno neodgovorno politikantski pristupati kosmetskom pitanju i zlupotrebljavati emocije građana.

- Poslednje što nam sada kao državi treba jeste da se, pored spoljnog pritiska, javi i unutrašnji jer se time naša, ionako loša, pozicija samo dodatno pogoršava. Više nego ikada su nam potrebni jedinstvo i sabornost, a neodmereni politikantski stavovi dela opozicije i pretnje nasiljem samo idu naruku Kurtiju i njegovim aspiracijama - kaže Rajić za Srpski telegraf.

Podsetimo, deo opozicije koji sam sebe naziva patriotskom opozicijom (uz Jovanovića tu su i Boško Obradović i njegove Dveri, Milica Zavetnica, Slobodan Samardžić...) nedavno je imao sastanak, a na stolu ispred njih bila je flašica hrvatske vode jana. Međutim, kada su postavili sliku sa sastanka, hrvatska voda je misteriozno iščezla iako se na fotografiji postavljenoj pre toga potpuno jasno videla na stolu.

Pitanje bez odgovora

Srpski telegraf zatražio je juče komentar svega ovoga i od samog Miloša Jovanovića. Odgovor, međutim, nismo dobili do zaključenja ovog broja.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Tik

28.01.2023 08:26

Nije prof. Miloš Jovanović bio takav pred izbore za parlament. Novinari treba da povedu računa ako je to ne istina. Ako je istina, po ustavu treba udruženje novinara Srbije tuži istog. Novinari su samo svedoci a ne sudije.