SKRATIO KOSU, SKINUO BRADU! Bivši igrač Zvezde potpuno PROMENIO IMIDŽ! Ni majka ga ne bi PREPOZNALA! (FOTO)

Autor:

Sport

25.03.2023

13:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Za samo godinu dana koliko je proveo na Malom Kalemegdanu, postao je ljubimac navijača Crvene zvezde.

SKRATIO KOSU, SKINUO BRADU! Bivši igrač Zvezde potpuno PROMENIO IMIDŽ! Ni majka ga ne bi PREPOZNALA! (FOTO)

Foto: Starsport

Košarkaši Crvene zvezde

Danas Adam Morison radi kao asistent u srednjoj školi koju je i on pohađao i tokom "Martovskog ludila" i obavlja ulogu komentatora.

Naime, isplivala je njegova fotografija sa komentatorske pozicije i malo ko je uspeo da prepozna bivšeg igrač Zvezde.

Štaviše, uz sliku stoji i opis sledeće sadržine:

- Izgleda mlađe sada nego kada je bio igrač.

Morisonova karijera jedan je od primera zašto nikada ne treba odustajati od svojih želja i ciljeva. Sa samo 13 godina dijagnostikovan mu je dijabetes i to ga nije sputalo, čak šta više, dalo mu je dodatni motiv. Svaki put, na dan utakmice, jeo je istu hranu u isto vreme i tako kontrolisao bolest i sa sobom je nosio insulinsku pumpu.

Foto: youtube.com/ HighRPMTV

Adam Morison u dresu Lejkersa

Mada se u crveno-belom dresu zadržao oko četiri meseca u periodu od septembra 2011. do januara 2012. godine, navijači su ga zavoleli. I dalje se pamte njegove bravure protiv Hemofarma kome je spakovao 23 koša i Olimpije gde je ubacio sedam poena više.

Morison je završio srednju školu Mid u Vašingtonu, u kojoj sada radi kao pomoćni trener, posle čega je otišao na univerzitet Gonzaga gde je postao legenda.

 

 

Bio je najbolji strelac NCAA sa 28 poena u proseku 2006. godine. Iste godine izabran je kao treći pik na draftu od strane Šarlota. Posle skoro tri sezone u Bobketsima prešao je u Lejkersem bio je deo trejda u kom se našao i nekadašnji reprezentativac i bivši igrač Zvezde Vladimir Radmanović.

Sa Jezerdžijama, koje je predvodio tragično preminuli Kobi Brajant, osvojio je dve titule u NBA ligi i onda je došlo do raskida ugovora. Potpisao je kratkoročni ugovor sa Vašingtonom, nije prošao trening kamp i onda je došao na Mali Kalemegdan.

Tokom januara 2012. godine otišao je u Bešiktaš, sa turskim timom osvojio Kup, pa je sam tražio raskid ugovora u aprilu. U septembru iste godine potpisao je za Portland, tamo se zadržao do oktobra i onda je odlučio da ode u penziju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading