MARINKOVIĆ ODUŠEVLJEN DELIJAMA: Bivši as Partizana otkrio razlog Zvezdine pobede - neće se svideti "grobarima"!

Autor:

Sport

24.03.2023

16:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sjajni bek šuter nije odigrao svoj najbolji meč u Beogradu.

MARINKOVIĆ ODUŠEVLJEN DELIJAMA: Bivši as Partizana otkrio razlog Zvezdine pobede - neće se svideti "grobarima"!

Foto: Starsport

Vanja Marinković

Srpski reprezentativac i košarkaš Baskonije Vanja Marinković izjavio je nakon utakmice sa Crvenom zvezdom da njegova ekipa još uvek ima šanse da se plasira u Top 8.

Košarkaši Crvene zvezde savladali su juče Baskoniju 74:63 (21:26, 18:12, 18:11, 17:14) u utakmici 30. kola Evrolige, a nakon meča, strelac sedam poena na sinoćnjoj utakmici je istakao Kampaca, ali i "delije", kao glavne razloge trijumfa crveno-belih.

- Znali smo da će odigrati dobro, kod kuće su, vratili su im se Nedović i Dobrić. Zaustavili su nas. U prvom poluvremenu, pogotovu u prvoj četvrtini još i nekako smo se držali, ali u drugoj su nas potpuno isekli sa Kampacom koji je igrao "deny" na plejmejkerima. Pa onda hala, publika, Kampaco koji daje neku ludu energiju odbrani. Pali smo i to je to. Ostaje nam da dobijemo još tri utakmice kako bi ušli među osam najboljih. Naredna tri susreta igramo kod kuće protiv Albe, Fenerbahčea i Asvela. Ako te tri prilike ne iskoristimo, onda ne treba ni da uđemo u plej-of - izjavio je Marinković za "Mocartsport".

Foto: Starsport

Vanja Marinković u dresu rperezentacije Srbije

Podsetimo, Baskonija je pre tri kola imala skor od 15 pobeda i 12 poraza, pa je delovalo da je mesto u plej-ofu gotovo sigurno, ali je španski tim zaređao tri neuspeha, čime su sebe doveli u nezgodnu situaciju, da u samom finišu sezone moraju da se bore za Top 8.

Mnogo toga će im zavisiti i od utakmice koja je večeras na programu u Beogradu, u kojoj se od 20 časova sastaju ekipe Partizana i Olimpijakosa, trenutno prvoplasirane ekipe u elitnom takmičenju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading