JEZIVA SAOBRAĆAJKA U RAŠKI: Sudar autobusa i automobila, jedan KORAK vozača delio od smrti! (VIDEO)

Autor:

Vesti

24.03.2023

16:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Muškarca su sekunde delile od najgoreg ishoda.

JEZIVA SAOBRAĆAJKA U RAŠKI: Sudar autobusa i automobila, jedan KORAK vozača delio od smrti! (VIDEO)

Foto: RINA

Stravičan prizor u kom je muškarca jedan korak delio od potencijalne smrti u saobraćajnoj nesreći zabeležen je u Raškoj, kada se autobus zakucao u parkirani automobil,

Kako se vidi na snimcima sa nadzornih kamera, muškarac je parkirao automobil na parking pored puta, izašao iz vozila, obišao ga i krenuo sa strane. Tačno kada je napravio prvi korag ka skrentanju, tik iza njegovih leđa proleteo je autobus novopazarskih tablica i došlo je do praska kada se zakucao u njegov automobil i odbacio ga na obližnju kuću.

Muškarca su sekunde delile od najgoreg ishoda.

Autobus je prešao u suprotnu traku, a, prema nezvaničnim informacijama, vozač je zaspao za volanom.

- Do saobraćajne nezgode je došlo juče. Iako je prizor stravičan i u autobusu je bilo putnika, na sreću, nije bilo povređenih. Kako je u pitanju bila samo materijalna šteta, nije bilo policijskog uviđaja, već su učesnici nezgode popunili evropski izveštaj - kažu za Telegraf.rs iz MUP Srbije.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 192.RS (@192_rs)

Snimak udesa zaista sa sobom donosi nelagodu, a komentari na društvenim mrežama to su i oslikali.

"Ono kad ti Bog da drugu šansu", "Današnji dan da slavi kao drugi rođendan", "Danas mu nije bio dan da umre", "Imao je anđela čuvara", samo su neki od komentara ispod videa na društvenoj mreži Instagram.

Bilo je, naravno, i onih koji su kritikovali vozača autobusa i njegovu sposobnost vožnje.

- Autobus ne da je prešao u suprotnu traku već i na parkingu udario auto. Ne znam u koje vreme se desilo jer je ovo veliki parking ispred lokala. Mogao je epilog da bude mnogo gori - stoji među komentarima.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading