TENISKA BARBIKA RASPLAMSALA MAŠTU MUŠKARACA! Zbog njenih OBLINA fanovi su ODLEPILI! (FOTO)

Autor:

Sport

25.03.2023

06:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivša teniserka Sofija Žuk neprestano oduševljava svoje pratioce, pa je za samo jedan dan dobila veliki broj lajkova na društvenim mrežama.

TENISKA BARBIKA RASPLAMSALA MAŠTU MUŠKARACA! Zbog njenih OBLINA fanovi su ODLEPILI! (FOTO)

Foto: printscreen/instagram

Sofija Žuk

Prelepa plavuša je iz spavaće sobe izbacila fotku samo u belom čipkanom donjem vešu i opušteno bačenom čaršavu, na radost muškaraca.

Njeni pratioci nisu uspeli da sakriju oduševljenje zbog Sofije, koja živi na Floridi nakon što je odustala od sporta zbog povrede.

Teniska Barbika, kako je Ruskinja poznata, prošla je nekoliko kozmetičkih intervencija, uključujući povećanje grudi, kako bi bila provokativnija i postala uticajna osoba na društvenim mrežama.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sofya Zhuk (@sofya_zhuk)

 

Dok se profesionalno bavila belim sportom, najbolji plasman Žukove bilo je 116. mesto na WTA listi, do kojeg je stigla 17. decembra 2018. godine.

Iste sezone ostvarila je i rekord na grend slemovima, ulaskom u treće kolo Vimbldona, da bi se kasnije povukla iz aktivnog igranja tenisa.

Pogledajte još fotografija Sofije Žuk:

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading