SRBOMRZAC SE PREDAO! Efes ODUSTAO od odbrane TRONA! Evropa traži novog ŠAMPIONA!

Autor:

Sport

24.03.2023

09:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Košarkaši EFesa izgubili su u dramatičnoj završnici na gostovanju Albi i načinili korak unaza oko plasmana u plej-of.

SRBOMRZAC SE PREDAO! Efes ODUSTAO od odbrane TRONA! Evropa traži novog ŠAMPIONA!

Foto: Starsport

Ergin Ataman i Vasilije Micić

Aktuelni šampion Evrope i dvostruki uzastopni osvajač Evrolige poražen je u Berlinu sa 95:93, poenima Luka Sikme na 1,3 sekunde do kraja, čime su šanse za Top 8 sveli na domen teorije.

Efes deli sa Valensijom 10. i 11. mesto, obe ekipe imaju po 14 pobeda, jednu manje od Žalgirisa koji je poslednji u plej-of zoni, ali uz meč više.

- To je rezime naše sezone. Nećemo igrati u plej-ofu. Srećno ostalim timovima - rekao je trener Efesa Ergin Ataman, posle četvrtog poraza u poslednjih pet mečeva.

Foto: Starsport

 

Stručnjak koji je više puta kritikovao srpsku košarku, kao i selektora "orlova" Svetislava Pešića posle poraza Turske u Beogradu, ne daje ni promil šanse svojim izabranicima.

- Imali smo priliku da rešimo meč nakon što smo preokrenuli posle 19 poena minusa. Preuzeli smo kontrolu igre, ali smo u poslednjim minutima, kao i cele sezone, sve promašili. Sada ćemo 99 odsto biti van plej-ofa - uveren je Ataman, trener branioca evroligaške titule.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading