ZVEZDA SPREMA OSVETU, GUROVIĆ JASAN: Šansa je IDEALNA!

Autor:

Sport

17.03.2023

06:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Legendarni košarkaš najavio je meč u Kataloniji.

ZVEZDA SPREMA OSVETU, GUROVIĆ JASAN: Šansa je IDEALNA!

Foto: Starsport

Nikola Mirotić i Nemanja Nedović

Košarkaši Crvene zvezde ostali su bez šansi za plasman u top osam, ali i pored toga imaće poseban motiv da slave u Španiji - to je osveta!

Crveno-beli žele večeras (20.30, Sport klub 1) da se revanširaju Barseloni u 29. kolu Evrolige za krađu koju su doživeli usred Beograda.

Naime, klubu sa Malog Kalemegdana je praktično oteta pobeda i to na 1,4 sekunde do kraja, kada je Mirotić postigao trojku, a da je pre toga.

Republika

Foto: Starsport

Nikola Mirotić pogađa spornu trojku

 

Nakonadno je utvrđeno da je bivši španski reprezentativac gazio liniju, ali i pored toga crveno-beli su ostali bez trijumfa (99:94). Može se reći da je nakon ovog poraza Zvezdin brod počeo da tone, a klub sa Malog Kalemegdana trenutno zauzima 14 poziciju na tabeli sa skorom 12-16. S druge strane, Barselona je treća na tabeli sa 18 pobeda i 10 poraza.

Legendarni košarkaš i bivši reprezentativac Milan Gurović prokomentarisao je za naš portal da crveno-beli mogu da zasijaju u Barseloni.

- S obzirom da sam nikao u oba kluba i imam veliku emociju prema njima, mislim da je Barsa favorit. Međutim, i Zvezda ima svojih šansi, posebno jer moraju da se trgnu posle par poraza. U poslednje vreme imaju psihološke padove, zato uglavnom gube u trećoj četvrtini. Sada im je idealna šansa jer imaju kvalitetnog protivnika - rekao je Gurović.

Foto: ST/Nikola Mutić

Milan Gurović

Nakon poraza od Partizana u AdmiralBet ABA ligi Duško Ivanović se našao na udaru navijača, koji su komentarisali da loše vodi tim. Međutim, Gurović je poručio da je Ivanović odličan stručnjak.

- Duško je sastavni deo sporta, čovek koji je dokazan u trenerskoj karijeri i nema govora da se uopšte dovodi u pitanje njegovo znanje. Odličan je trener bez dileme. Takođe, Kampaco i Vildoza su vanserijski igrači, koji mnogo da pomognu. Bez njih bi teško crveno-beli došli do nekih uspeha. Možda bi bilo bolje da su došli na samom startu sezone, ali šta je tu je. Njih dvojca su svetske klase - zaključio je Gurović.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:


 

Komentari (0)

Loading