GUROVIĆ POHVALIO PARTIZAN: Drago mi je da bar jedan srpski tim bude u top osam!

Autor:

Sport

03.03.2023

14:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Crno-beli dobili neočekivano priznanje.

GUROVIĆ POHVALIO PARTIZAN: Drago mi je da bar jedan srpski tim bude u top osam!

Foto: ST/Nikola Mutić

Milan Gurović

Košarkaši Partizana savladali su u četvrtak uveče Albu rezultatom (88:74) u 26. kolu Evrolige, dok je Zvezda poražena od Bajerna u Minhenu (87:80).

Crno-beli su tako sačuvali šestu poziciju na tabeli sa skorom 14-12, dok je Zvezda ostala na 13 mestu sa 11 pobeda i 15 poraza. 

Legenda košarke i bivši kapiten reprezentacije Milan Gurović, istakao je da "parni valjak"  ima veće šanse nego Crvena zvezda da se nađe među osam najboljih ekipa u Evropi. 

- Trenutno Partizan ima mnogo veće šanse od Crvene zvezde, tako da mi je drago da imamo bar jedan srpski tim u plej-of fazi. Bilo bi sigurno bolje da su obe ekipe u nastavku elitnog takmičenja, ali šta je tu je. Nisam preterano pratio večite u Evroligi zbog obaveza na akademiji, ali vidim da Partizanu odlično ide i sigurno da Željko Obradović radi odličan posao - rekao je Gurović za Republika.rs

Republika

Foto: Starsport

Detalj sa meča Partizan - Alba

 

S druge strane, on je razočaran što se srpski šampion udaljio od plasmana među osam najboljih ekipa.

- Zvezda je vezala dva poraza u Evroligi, od Albe i Bajerna, i sada skoro da nemaju šanse za plej-of fazu. Dolaskom Ivanovića su lepo krenuli i izgledalo je da će napraviti veliki učinak, ali bože moj, to je košarka i takve stvari se dešavaju a i evroligaške ekipe su veoma jake - zaključio je Gurović. 

Partizan u narednom kolu gostuje Virtusu u Bolonji (utorak 20:30), dok će Crvena Zvezda u Pioniru dočekati turski Efes (sreda 20:30).

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading