ISTRAŽUJE SE ZAŠTO JE BULATOVIĆ AKTIVIRAO BOMBU! Oglasio se načelnik policije: Do eksplozije je došlo pre nego što je stigao do policije!

Autor:

Svet

03.03.2023

13:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Na licu mesta su ekipe iz tužilaštva i utvrđuju se činjenice.

ISTRAŽUJE SE ZAŠTO JE BULATOVIĆ AKTIVIRAO BOMBU! Oglasio se načelnik policije: Do eksplozije je došlo pre nego što je stigao do policije!

Foto: Facebook-Vijesti

Danas oko 11:35 časova prilikom ulaska u Osnovni sud u Podgorici Mladen Bulatović (40) aktivirao je ručnu bombu i tom prilikom smrtno stradao.

U isto vreme u Osnovnom sudu je bilo mnogo ljudi, a povređeno je osmoro, od čega, nezvanično, jedna teže. Među povređenima je i advokat Branislav Vukčević.

Načelnik kriminalističke policije, Zoran Bašanović, istakao je za TVCG da se još istražuje motiv zbog kojeg je Mladen Bulatović (40) danas aktivirao bombu na ulazu u podgorički Osnovni sud.

- Pre nego što je došlo do policijskih službenika, aktivirao je eksplozivnu napravu - kazao je Bašanović.

Na licu mesta su ekipe iz tužilaštva i utvđuju se činjenice. 

Za sada su svi stabilno!

Direktorka Kliničkog centra Crne Gore (KCCG), Ljiljana Radulović, saopštila je da je toj zdravstvenoj ustanovi javilo sedam osoba, od kojih je petoro povređeno.

Svi su stabilno, istakla je. 

Teku sve dijagnostičke procedure, kako bismo konstatovali povrede. Najznačajnije je da su svi stabilnih vitalnih parametara -  kazala je Radulović.

Ona je dodala da će neki povređeni možda morati da imaju operaciju.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading