LITVANAC PRED OTKAZOM: Barselona postavila ULTIMATUM Jasikevičijusu!

Autor:

Sport

22.02.2023

14:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Poznati uslovi pod kojima će litvanski stručnjak nastaviti sa radom u Kataloniji.

LITVANAC PRED OTKAZOM: Barselona postavila ULTIMATUM Jasikevičijusu!

Foto: Starsport

Šarunas Jasikevičijus

Košarkaški klub Barselona postavio je ultimatum treneru Šarunasu Jasikevičijusu.

Saradnja sa litvanskim strategom će moći da se nastavi samo ako Barsa osvoji Evroligu, što na prvi pogled deluje jako teško.

Barselona se ove sezone nije baš u najboljem svetlu pokazala. u četvrtfinalu Kupa kralja poražena je od Unikahe i to je prvi izgubljen trofej u kampanji. Sledi ozbiljna borba za sledeća dva, od kojih je jedan izrazito važan. 

"Blaugrana" trenutno ima odličan tim koji i te kako može da dođe do ozbiljnog učinka, ali trenutni rezultati ukazuju na suprotno. 

Uprava Katalonaca navodno prati Serđa Skariola, baš kao i Real Madrid, ali među kandidatima da naslede Šaraunasa Jasikevičijusa nalaze se još i Ćavi Paskval i Jaka Lakovič koji predvodi Gran Kanariju.

Mogu li crveno-beli do pobede u Barsi?

Foto: Starsport

Košarkaši Crvene zvezde

 

Košarkaši Crvene zvezde će se nakon Minhena i Atine će se uputiti u Barselonu gde će se 17. marta sastati sa istoimenim timom uoči 29. kola evrolige. Zvezda se nije proslavilia u prethodnim ovosezonskim utakmicama evrolige sa Barsom. U oba susreta Zvezda je izgubila. Ostaje samo da razmatramo hoće li crveno-beli iskoristiti trenutni kvalitet igrača i stati na put, ne samo Barseloni, nego i Bajernu i Albi. Uprkos odličnim igrama i rezultatima pod dirigentskom palicom trenera Duška Ivanovića, crveno-beli moraju dobro da se pripaze ukoliko ne žele da se prethodni scenario ponovi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading