STVARNO? KAKO? Trese se Amerika zbog BRUTALNOG NAPADA na Jokića: Prljava kampanja prema Srbinu dostigla vrhunac!

Autor:

Sport

15.03.2023

10:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Maestralni Nikola im je "trn u oku".

STVARNO? KAKO? Trese se Amerika zbog BRUTALNOG NAPADA na Jokića: Prljava kampanja prema Srbinu dostigla vrhunac!

Foto: Tanjug/AP

Centar Denvera Nikola Jokić

Poraz Denvera u Torontu (125:110) pokrenuo je lavinu kritika u Americi prema srpskom centru Nikoli Jokiću. Nagetsi su zabeležili četvrti poraz u nizu, što je bio povod "hejterima" da se jave i ospore treći vezani "MVP izbor" popularnog Džokera.

Jedan od dežurnih je američki novinar Skip Bejlis, koji javno pledira da priznanje za najboljeg NBA košarkaša bude uručeno asu Filadelfije Džoelu Embidu.

Stanite, Denver je upravo izgubio četvrtu utakmicu u nizu, a ja uporno čujem kako je Joker još uvek MVP ispred Embida? Stvarno? Kako? - upitao je Bejlis u objavi na društvenim mrežama koja je podigla veliku prašinu "preko bare".

 

 

Naime, Jokić je najmanje kriv za neuspehe Nagetsa, naprotiv. Gorostas iz Sombora je noćas ubacio 28 poena, imao je osam skokova i sedam asistencija, uz minimalnu potrošnju lopti. Prikazao je veoma racionalnu igru sa pogođenih deset od 13 šuteva, dok je sa linije penala bio nepogrešiv (8/8).

Međutim, Jokić će biti predmet napada u Americi, kako god igrao...

Franšiza iz Kolorada je prethodno poražena od Čikaga, San Antonija i Bruklina, a neuspeh u Kanadi analizirao je i trener Majk Meloun, čije reči možete pročitati OVDE.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading