40 DANA OD SMRTI MAJKE ANE BEKUTE! Pevačica se potresnim rečima oprostila od nje: Zauvek sam prestala da budem nečije dete! (FOTO)

Autor:

Zabava

15.03.2023

10:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Preminula majka Ane Bekute, danas 40 dana.

40 DANA OD SMRTI MAJKE ANE BEKUTE! Pevačica se potresnim rečima oprostila od nje: Zauvek sam prestala da budem nečije dete! (FOTO)

Foto: ATA Images

Majka Ana Bekuta umrla je pre četrdeset dana, a pevačica se oglasila na svom Instagram profilu i uputila joj emotivne reči koje su pogodile čitavu javnost.

- Prošlo je 40 dana otkako je u Carstvo nebesko otišla moja dobra majka Milica, a ja zauvek prestala da budem nečije dete. Kada umre majka umre čitav svet, poslednja briga o tome zašto kasnite s puta i svaka tiha slutnja da nešto nije u redu jer se njoj učinilo da vam je glas na telefonu drugačiji. Sa svakom majkom umre jedno umeće kuvanja, jedan način postavljanja stola, jedna istorija, jedna porodica i jedan način voljenja i jedna univerzalna, a opet unikatna briga o detetu koje je odavno već nečija majka. Odmaraj u večnosti svoje ljubavi, mila moja majko - napisala je Bekuta na Instagramu.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ana Bekuta (@anabekuta1)

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading