LESORU ŽELIM SVE NAJGORE, NEMA GRAMA MOZGA: Srpski trener ŽESTOKO IZVREĐAO Francuza zbog KLOŠARSKOG PONAŠANJA na večitom derbiju!

Autor:

Sport

14.03.2023

13:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Matijas prevršio svaku meru, perspektivnom strategu "prekipelo" na Tviteru.

LESORU ŽELIM SVE NAJGORE, NEMA GRAMA MOZGA: Srpski trener ŽESTOKO IZVREĐAO Francuza zbog KLOŠARSKOG PONAŠANJA na večitom derbiju!

Foto: Starsport

Centar Partizana Matijas Lesor

Partizan je savladao Crvenu zvezdu rezultatom 92:81 u burnom abaligaškom večitom derbiju, koji će ostati upamćen po skandaloznom ponašanju francuskog centra Matijasa Lesora. "Petica" crno-belih je u dva navrata žestoko nasrnula na Filipa Petruševa, a pomenuti incident glavna je tema na društvenim mrežama.

Lesoru zbog svega učinjenog preti drakonska, možda čak i zatvorska kazna, a njegovo ponašanje žestoko je osudio mladi srpski stručnjak Luka Filipčević.

- A Lesoru želim sve najgore do kraja karijere, jer je klošar jedan smrdljivi bez grama mozga, sve mu j**** klošarsko za ovo ponašanje - napisao je Filipčević, koji trenutno radi u Luksemburgu, u ekipi Telstar Esperanž.

 

 

Njegov post izazvao je lavinu komentara na Tviteru iz kojih se jasno može zaključiti da su i brojni grobari ogorčeni zbog bespotrebne "frke" koju je podigao bivši as kluba sa Malog Kalemegdana.

 

 

Izvinjenje Petruševu uputio je i trener "parnog valjka" Željko Obradović na konferenciji za medije održanoj posle derbija, a klub iz Humske se povodom ovog slučaja oglasio saopštenjem.

Lesor je bio jedan od heroja preokreta Partizana u Štark areni sa 27 poena i osam skokova, ali je u najmanju ruku nesportsko ponašanje bacilo senku na njegov sjajan učinak u ponedeljak uveče...

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (1)

Loading
Туфна

15.03.2023 09:04

Кога ова простачина без грама мозга назива клошаром