LESOR NA ŽESTOKOM UDARU: Igrač ili VOĐA NAVIJAČA? Došao je u zemlju EVROPSKIH I SVETSKIH prvaka, nije ovde da DELI PRAVDU!

Autor:

Sport

14.03.2023

10:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Neka se time bavi kada završi karijeru", istakao je čuveni srpski košarkaški trener Dragan Jakovljević.

LESOR NA ŽESTOKOM UDARU: Igrač ili VOĐA NAVIJAČA? Došao je u zemlju EVROPSKIH I SVETSKIH prvaka, nije ovde da DELI PRAVDU!

Foto: Starsport

Matijas Lesor posle pobede protiv Zvezde

Košarkaši Partizana savladali su Crvenu zvezdu u 21. kolu AdmiralBet ABA lige rezultatom 92:81 i na taj način stigli su u odličnu poziciju da ligaški deo takmičenja završe na prvom mestu.

Crno-beli su na krilima Matijasa Lesora napravili veliki preokret, nadoknadili su minus 20 i slavili sa 11 poena razlike, te su sada lideri AdmiralBet ABA lige sa skorom 19-2. Drugoplasirana Crvena zvezda ima meč manje i poraz više, te je trenutno na skoru 17-3.

Republika

Foto: Starsport

Detalj sa večitog derbija

 

Ipak, utakmicu je, pored sjajne igre, obeležilo i sramno ponašanje centra iz Francuske. Ušao je Lesor u fizički obračun sa Petruševim, te mu sada preti velika kazna, a srpski košarkaški trener Dragan Jakovljević u studiju Arena sport televizije po završetku meča bavio se njegovim gestom:

Lesor je ovde došao u zemlju evropskih i svetskih prvaka, nije ovde da deli pravdu. Moraju da postoje neke instance u ovoj ligi. Videli smo zaletanje na kraju gde on udara mlađeg Petruševa koji je bezkonfliktan. Ako hoće da bude vođa navijača, kada završi sezonu ili karijeru, neka se bavi time. Ako se poziva na fer plej, kao i Obradović koji non stop priča o fer pleju, mora prvo od svojih igrača da krene - rekao je Jakovljević.

Republika

Foto: Starsport

Detalj sa večitog derbija

 

Željko Obradović je, sa druge strane, štitio svog pulena:

- Matijas Lesor je neverovatan čovek sa sjajnom energijom, koji se se daje i dušom i telom i znači nam i kao igrač i kao čovek. Situacija na kraju utakmice je bila strašna, to sam i njemu rekao, nije bilo potrebe za tim, ovim putem bih se izvinio Filipu Petruševu. Da li je bilo nešto pre toga, ne znam, ali znam da nije bilo potrebe za tim. Hvala navijačima na podršci i na svemu što nam pružaju - istakao je Obradović.

Nema sumnje da će Lesora sada dočekati i ozbiljna kazna, a šta čeka Francuza tačno, ostaje da se vidi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading