SAJNA VEST ZA PARTIZAN! Težak UDARAC za Italijane! Virtus ostao bez jednog od NAJBOLJIH!

Autor:

Sport

07.03.2023

19:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Samo sat vremena pre početka meča iz Italije je stigla vest da sjajni centar Toko Šengelija neće konkurisati za večerašnji meč sa Partizanom (20.30).

SAJNA VEST ZA PARTIZAN! Težak UDARAC za Italijane! Virtus ostao bez jednog od NAJBOLJIH!

Foto: Starsport

Navijači Partizana u Štark Areni

Nema kraja očajnim informacijama za Virtus uoči meča sa Partizanom.

Poslednja u nizu je, kako javljaju italijanski mediji, glasi da jedan od najboljih igrača tima iz Bolonje Tornike Šengelija neće biti u sastavu, jer se razboleo na dan utakmice!

Iz kluba nije zvanično potvrđen njegov izostanak, jer medicinsko osoblje čini sve kako bi popularni Toko bio u konkurenciji i pomogao saigračima u važnom meču sa crno-belima.

Foto: Tanjug/AP

 

Ako se od ranije zna da će duel sa izabranicima Željka Obradovića preskočiti Ajzea Kordinije i Leo Menal, dok je pod znakom pitanja nastup Alesandra Pajole, jasno je u kakvim se problemima našao nekadašnji prvak Evrope.

Utakmica Virtus - Partizan počinje u 20.30 časova, a prvi meč crno-beli su ubedljivo rešili u svoju korist rezultatom 90:62.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading