PARTIZAN OSVAJA BOLONJU: Paspalj optimista pred Virtus - crno-beli jure ključne bodove za Top 8 Evrolige!

Autor:

Sport

07.03.2023

06:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Parni valjak" pali motore za dupli program elitnog takmičenja.

PARTIZAN OSVAJA BOLONJU: Paspalj optimista pred Virtus - crno-beli jure ključne bodove za Top 8 Evrolige!

Foto: Starsport

Košarkaši Partizana u Italiji overavaju top osam! Crno-beli će se u duplom kolu Evrolige sastati prvo večeras (20.30, Sport klub 1) sa Virtusom u 27. kolu, zatim ih u četvrtak očekuje duel sa Armanijem (20.30). Ukoliko bi izabranici Željka Obradovića uspeli da zabeleže dve pobede u gostima, praktično bi obezbedili plasman u četvrtfinale, pošto sad imaju skor od 14 pobeda i 12 poraza i zauzimaju šestu poziciju. Posebno jer je do kraja regularnog dela ostalo još osam mečeva, tu se računa i današnji duel sa timom iz Italije.

Legenda Partizana i bivši igrač Virtusa Žarko Paspalj istakao je u razgovoru za Srpski telegraf da bi crno-beli mogli da završe posao u Bolonji.

- Očekujem dobru košarku. Biće to veoma zanimljiv meč. Moram da priznam da ja volim Virtus, volim kako funkcioniše taj tim. Naravno navijam za Partizan i nadam se pobedi. Potreban nam je jedan trijumf u gostima. Verujem da crno-beli mogu to da urade, igraju dobro u poslednje vreme. Željko Obradović radi odličan posao i neka tako nastavi do četvrtfinala, a posle šta bude - poručio je Paspalj.

Republika

Foto: Starsport

Košarkaši Partizana

Posle Virtusa crno-bele očekuje duel sa Armanijem, a bivši reprezentativac poziva na opreznost za taj meč.

- Neće biti lako protiv Armanija. Oni su u ozbiljnoj formi, vratili su im se neki stari igrači i igraju vrhunsku košarku. Naravno da bih voleo da Partizan dobije i tu utakmicu, ali biće čupavo. Veće su šanse da crno-beli pobede Virtus, nego Armani. Međutim, iznenađenja su uvek moguća, videćemo šta će biti na kraju. Biće pravi spektakl u Italiji - zaključio je Paspalj.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading