BOMBA U PARTIZANU: Strašan PLEJMEJKER stiže u crno-bele?!

Autor:

Sport

07.03.2023

12:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ovo bi bio pravi pogodak za ekipu "parnog valjka".

BOMBA U PARTIZANU: Strašan PLEJMEJKER stiže u crno-bele?!

Foto: Starsport

Košarkaši Partizana

Nenad Dimitrijević je makedonski košarkaš, koji trenutno nastupa za ekipu Uniksa iz Kazanja.

Pre ruskom tima je igrao i za Huventud, odnosno Valensiju, a u razgovoru za "Mozzartsport" je izjavio da bi voleo da jednog dana zaigra i za ekipu Partizana.

- Išao sam kao klinac da gledam utakmice Partizana. Bio sam na četvrtoj utakmici protiv Makabija 2010, kada su otišli na fajnal-for Evrolige. Često me je tata vodio, dobro se sećam. Naravno, sad više nisam strastven navijač, što je normalno jer sam profesionalni sportista. Nekad sam bio lud za Lebronom, samo sam želeo da on osvoji prsten u NBA. Sad me to ne dotiče toliko. Drago mi je kad Partizan pobedi, ali ne skačem kao što je to bilo kad sam bio mali. Mada, kad se setim – lepe su uspomene. Čuvam i dalje fotografije. Deda mi je bio lud za Partizanom, posle i tata, stric… Nisam mogao ni da biram. A još je i Bo Mekejleb igrao posle za Makedoniju. Tako da nas je i to povezivalo - rekao je on.

Izjavio je da se nada da će makar jednu sezone provesti u crno-belom dresu.

- Želim barem jednu sezonu u karijeri da odigram u Partizanu. Da osetim tu atmosferu i navijače. To mi je cilj. Ne znam kada, znam da će sve biti kako mora. Ali, jednom želim to da osetim, pre nego što se budem penzionisao.

Dodao je i da je već upoznao Željka Obradovića, i to dok je kao "klinac" igrao za Huventud.

- Upoznali smo se u Badaloni. Kada je posle PAO uzeo slobodnu godinu, došao je da živi tamo. Njegov sin Đorđe je trenirao u Huventudu, družili smo se. Bio sam kod njih kući, tad sam upoznao Željka. Zapavo, prvi put sam ga sreo u dvorani, on je došao da pokupi Đorđa, ja sam prolazio… Imao sam 14 godina. Rekao sam: Ja sam Neno. On je rekao: Znam, znam.. Bio je baš fin i iznenadio me.

Za kraj, istakao je i da se baš poklopilo da postigne 30 poena protiv Partizana u pripremnoj utakmici.

- Bilo je specijalno. Na nekim utakmicama se tako poklopi, osećaš da možeš sve, da te niko neće sačuvati - zaključio je Makedonac.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading