JECAJI I PLAČ SE PROLAMAJJU SELOM KOD BAČKE TOPOLE! Porodica u suzama nakon požara u kom je živote izgubilo dvoje mališana

Autor:

Hronika

07.03.2023

12:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U požaru koji je jutros izbio u Staroj Moravici, kod Bačke Topole, stradalo je dvoje male dece.

JECAJI I PLAČ SE PROLAMAJJU SELOM KOD BAČKE TOPOLE! Porodica u suzama nakon požara u kom je živote izgubilo dvoje mališana

Foto: Tanjug

Policija vrši uviđaj

Ispred kuće u kojoj je buknula vatra okupila se porodica koja je skrhana tragedijom koja ih je zadesila.

 Stadala su deca 2020. godište i 2021., a ostali ukućani su uspeli da se spasu tako što su iskakali kroz prozor. Jecaji i plač se prolamaju ulicom u Staroj Moravici.

Kako javlja reporter "Blica", ispred kuće su članovi porodice koji su slomljeni i u suzama zbog gubitka dvoje mališana.

Republika

Foto: Privatna arhiva

Požar kod Bačke Topole

 

Kako prenose beogradski mediji, porodica ima osmoro dece, a život je izgubilo dvoje najmlađe dece. Četvoro dece je bilo u školi, dok je dvoje uspelo da se spasi.

- Kada je izbio požar ukućani su pokušali da se spasu tako što su iskakali kroz prozor, ali za sada nije poznato da li je neko izvukao decu iz kuće. Osmoro ih je živelo tu, ali za dvoje dečice nije bilo spasa - rekle su komšije.

U toku je uviđaj i timovi iz Sektora za vanredne sitaucije i timovi iz Policijske stanice iz Bačke Topole su na terenu, utvrđuju se svi detalji ovog tragičnog događaja.

Još uvek nije poznat uzrok požara, a prema prvim informacijama sa terena sumnja se da je vatra krenula iz ložišta, kada je iskočila jedna varnica i zapalila krevet.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading