GROBARI ODUŠEVILI MAĐARA! Navijač došao da gleda Partizan - Alba, pa PRODUŽIO na 169. Večiti derbi! Utiske je preneo u TRI REČI!

Autor:

Sport

06.03.2023

16:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mađarski jutjuber našao se u Štark areni, kako bi prisustvovao utakmici između Partizana i Albe.

GROBARI ODUŠEVILI MAĐARA! Navijač došao da gleda Partizan - Alba, pa PRODUŽIO na 169. Večiti derbi! Utiske je preneo u TRI REČI!

Foto: youtube.com/printscreen

Izvesni mađarski jutjuber, sa kanala "Hungarian Football Vlogger", rešio je da svrati u posetu Beogradu i prisustvuje evroligaškoj utakmici između Partizana i Albe, ali se obreo i na 169. Večitom derbiju

Najpre je došao u Arenu, gde su crno-beli pred Grobarima dočekali Berlince, pa je odmah po ulasku u dvoranu, Mađar ostao iznenađen onim što je zatekao.

- Ovde je ludnica! Cela hala skače - rekao je u momentu kada je nastao potpuni delirijum na tribinama.

Posle utakmice koju je Partizan ubedljivo dobio, produžio je na Marakanu i prisustvovao 169. Večitom derbiju. Iako je najveća svetkovina srpskog fudbala imala jednu od najlošijih epizoda u istoriji, Delije i Grobari su se potrudili da prirede veličanstveno navijanje.

Ta atmosfera je ostavila najveći utisak na mađarskog jutjubera.

- Atmosfera je luda. Biću tih, ne bih želeo da imam problem sa ovim ultarisma - istakao je na početku susreta, dok je po završetku meča kratko poručio.

- Fudbal je bio previše tvrd za moj ukus, ali situacija na tribinama je zaslužila ocenu deset - zaključio je Mađar.

Inače, Mađaru nije ovo prvi put da dolazi na Marakanu, budući da je gledao Zvezdu i protiv "svog" Ferencvaroša, kao i u Budimpešti. Treba istaći da često gleda derbi utakmice, a već je imao priliku da gleda nekoliko evropskih okršaja najvećih klubova.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading