PRESUDIO JE SVOJOJ ZVEZDI! Junak Cibone PECNUO večite - "nije sve u NOVCU"!

Autor:

Sport

06.03.2023

17:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Najveće iznenađenje u 20. kolu ABA lige priredila je Cibona savladavši Crvenu zvezdu, a jedan od heroja meča bio je Aleksandar Aranitović.

PRESUDIO JE SVOJOJ ZVEZDI! Junak Cibone PECNUO večite - "nije sve u NOVCU"!

Foto: Starsport

Bivši košarkaš Crvene zvezde i Partizana je u presudnim trenucima sigurno realizovao dva slobodna bacanja i stavio tačku na senzacionalan trijumf Zagrepčana u dvorani "Dražen Petrović".

Sudbina je htela da "Sani" presudi klubu u kome je i počeo igračku karijeru, pošto je od 2015. do 2017. godine nastupao za crveno-bele.

- Da, tako se poklopilo da sa linije slobodnih bacanja pogodim dva najvažnija šuta. Pre toga sam baš dosta šuteva promašio, svojih šuteva koje inače uzimam sa poludistance i nisam bio u ritmu. Kada sam video da mi ne ide, odlučio sam da pomognem ekipi kako god mogu, da budem još više angažovan na skoku i u odbrani. Eto, iz toga su došla ta dva pogotka, pokušao sam da ostanem smiren i uspeo - rekao je Aranitović za "Mozzart sport".

Foto: Starsport

Aleksandar Aranitović

Regionom odjekuju razmišljanja da su Crvena zvezda i Partizan sa verovatno nikad skupljim sastavima, dok su Cibona i Split u finansijskim i kadrovskim problemima. Opet, u razmaku od 24 časa videli smo dve dramatične utakmice - o čemu je reč?

- Gledali smo utakmicu između Splita i Partizana. Crno-beli su pogodili taj poslednji put i baš kako rekoše sami posle meča - izvukli su se. Split je sjajna ekipa, imaju probleme i to je tačno. Iskreno, mislim da klubovi poput Cibone, Zadra i Splita ne zaslužuju da se nađu u ovakvim pozicijama, opterećeni svim ovim problemima. To su veliki klubovi, imaju bogatu istoriju iza sebe i zaslužuju da imaju mnogo veće budžete. Nadam se da će to kroz nekoliko godina da se stabilizuje, da odu na viši nivo - dodaje košarkaš Cibone i nastavlja:

- Za Zvezdu i Partizan ne moram mnogo da pričam. Ne znam da li je iko očekivao ovakve budžete i pojačanja od milion - milion i po evra. Ne znam da li je ikada ranije tako bilo u našoj košarci. Okej, to podiže nivo i kvalitet lige, mi kada ulazimo u utakmice protiv večitih imamo motiv više da se odmerimo protiv igrača kakvi su Panter, Ledej, Vildoza ili Kampaco... Nama je to veliki izazov. Nije sve u parama, posebno sada kada se vidi da smo dobili Crvenu zvezdu sa ne znam koliko manjim budžetom - istakao je Aranitović.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading