DEBI U EVROLIGI MU NIJE BITAN: Kampaco RAZOČARAN utakmicom Zvezde!

Autor:

Sport

03.03.2023

17:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Argentinac nije krio svoje nezadovoljstvo partijom u Minhenu.

DEBI U EVROLIGI MU NIJE BITAN: Kampaco RAZOČARAN utakmicom Zvezde!

Foto: Starsport

Fakundo Kampaco

Fakundo Kampaco nije imao mnogo razloga za slavlje na svom debiju za Crvenu zvezdu u Evroligi. Srpski predstavnik poražen je u Minhenu od Bajerna sa 87:80 u 26. kolu elitnog takmičenja, a Argentinac je postigao 16 poena (3/11 trojke) uz 7 asistencija.

Republika

Foto: Starsport

Fakundo Kampaco

- Srećan sam da sam se vratio u Evroligu, ali to je sve ništa jer nismo pobedili. Ovo je timski sport, kada pobeđujemo svi smo srećni, moramo da popravimo to - rekao je Kampaco za "Telegraf".

Zvezda je imala devet poena prednosti pet minuta pre kraja, da bi Bajern serijom 14:0 stigao do +7 za bolji međusobni skor.

- Težak poraz, moramo da napredujemo kao tim kada imamo prednost, imali smo +9 i nismo mogli da nađemo dobar napad, prestali smo da igramo odbranu. Moramo da ostanemo pozitivni, da vidimo šta smo dobro uradili, radili smo i neke stvari loše, ali moramo da mislimo na sledeće finale protiv Efesa - kaže Argentinac.

Zvezda je sa 11-15 trenutno 13. na tabeli, na dve pobede od plej-of pozicije.

- Ne treba da razmišljamo o Top 8, moramo da idemo dan za danom, utakmica za utakmicom. Mi smo sjajan tim, želimo to, ali da biste došli do toga, morate da napredujete svaki dan, da budete bolji posle svakog treninga, da budete bolji posle svake utakmice. Ovaj meč je bio dobar izazov za nas. Nismo uspeli, ali moramo da razmislimo o sledećem - zaključio je Fakundo Kampaco.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading