ISPLIVALE MRAČNE TAJNE! Legenda NBA lige NAPRAVILA DETE devojčici od 13 godina, na udaru bila i ŽENA Kobija Brajanta!

Autor:

Sport

21.02.2023

08:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Posle svega pojavio se na Ol-star utakmici.

ISPLIVALE MRAČNE TAJNE! Legenda NBA lige NAPRAVILA DETE devojčici od 13 godina, na udaru bila i ŽENA Kobija Brajanta!

Foto: Tanjug/AP

Karl Meloun u društvu Lebrona Džejmsa i Karima Abdul Džabara

Ol-star vikend u NBA ligi je završen.

Mogli smo prisustvovati spektakularnom takmičenju u zakucavanjima, ali i katastrofalnoj utakmici koja je više ličila na termin rekreativaca nego na susret svih zvezda najkvalitetnije lige planete.

Naš Nikola Jokić nije imao zapaženu ulogu u ovom cirkusu, te je utakmicu završio sa četiri poena, pet skokova i šest asistencija, a pred start meča doživeo je poniženje jer je biran u poslednoj seriji drafta timova. Ipak, da ovaj Ol-star bude totalni fijasko pobrinuli su se čelnici NBA lige.

Oni su u žiri u takmičenju u zakucavanjima pozvali legendarnog Karla Melouna koji je ostavio dubok trag na terenu, ali mnogo dublji i mračniji van istog.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Karl Meloun u društvu Lebrona Džejmsa i Karima Abdul Džabara

 

Jezive tajne su isplivale na površinu pa su se tako svi prisetili da je Meloun sa 20 godina napravio dete jednoj 13-godišnjakinji, a zatim nije hteo da ga prizna. 

Karl je tek nedavno prihvatio nekadašnjeg NFL igrača Demetresa Bela kao sina, a Bel je svojovremeno za Melouna pričao ovako:

Ponašam se kao da je moja majka otišla u banku sperme. Njega ne mrzim, jer je to što ga nije bilo učinilo da budem bolja osoba - rekao je Bel u jednom intervjuu za "ESPN".

Kasnije su se oni zbližili, a Meloun je priznao grešku.

Nisam bio u pravu, zar ne. Napravio sam grešku i moja je, nije njihova... Nisam to uradio ispravno. Grešio sam, ali neću svaki put da se vraćam na to i da pokušam da se iskupim, jer je to nemoguće. Taj odnos otac-sin ne može da se vrati unazad, ali sada imamo sjajan odnos. Ja sam i dalje 'tata', 'ćale', 'matori' ili kako god hoće da me zovu - rekao je Meloun pre pet godina. 

Novinar Gordon Menson bio je jedan od onih koji su probudili duhove prošlosti i pokrenuli ovu nezgodnu temu za vreme Ol-star meča. 

 

 

On samo želi da priča o dobrim vremenima, nikad o onim lošim, nikad o problemu koji je sa pravom došao u prvi plan u javnosti, ali o tome nikad nije do kraja pričao. Tokom 1983. godine, Meloun je napravio dete 13-godišnjoj devojčici, Gloriji Bel. O tome je prvi put pisano pre 25 godina i obično su svi to previđali, kao i tokom ovogodišnjeg Ol-star vikenda. NBA liga pozvala ga je da učestvuje i slavila ga je tokom takmičenja u zakucavanju, kao što je proglašavan i za jednog od 75 najboljih igrača u istoriji - istakao je Menson.

Još jedna velika ljaga na ime Karla Melouna bačena je kada je uznemiravao suprugu pokojnog Kobija Brajanta. Dvajt Manli, agent Karla Melouna, rekao je svojevremeno za "Los Anđeles Tajms" da je Vanesa pitala njegovog pulena, koji je nosio kaubojski šešir i cipele: "Hej, kauboju! Šta to loviš?" 

On je odgovorio: "Lovim male meksičke devojke", te je time aludirao na Vanesine meksičke korene. 

Kobi se posle svega osetio izdano jer su njih dvojica bili veliki prijatelji i van terena.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading