BOMBA U DENVERU: Moćni centar Lejkersa STIGAO u Nagetse - sprema se POHOD na TITULU!

Autor:

Sport

09.02.2023

18:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tim iz Kolorada dobio nestvarno pojačanje pred nastavak sezone.

BOMBA U DENVERU: Moćni centar Lejkersa STIGAO u Nagetse - sprema se POHOD na TITULU!

Foto: Tanjug/AP

Nikola Jokić i Entoni Dejvis

Američki centar Tomas Brajant novo je pojačanje Denver Nagetsa, prenosi Adrijan Vojnarovoski, jedan od najobaveštenijih izvora u najjačoj ligi sveta.

Brajant stiže u Nagetse nakon sjajne sezone u Los Anđeles Lejkersima, a po svemu sudeći će obavljati posao Demarkusa Kazinsa od prošle sezone, odnosno služiće da na najbolji način odmeni Nikolu Jokića u trenucima kada srpski centar nije na terenu.

Tim iz Kolorada je u Los Anđeles Lejkerse poslao Devona Rida, zajedno sa tri pika druge runde, pa deluje da je Jokićev tim sasvim dobro prošao.

Foto: Tanjug/AP

Tomas Brajant u dresu Lejkersa

On je bivši student univerziteta Indijana, a draftovali su ga Lejkersi 2017. godine. Zatim je naredne četiri sezone proveo u Vašingtonu, odakle se opet vratio u tim iz Kalifornije, koji ga je sada opet poslao u Denver. 

Ove sezone je Brajant je bio jedan od najboljih igrača Los Anđeles Lejkersa, za koje je u proseku ove sezone beležio 12 poena po meču, uz oko sedam skokova.

Podsetimo, ovo je prvi dolazak za Nagetse u toku sezone, dok su Lejkersi prošle noći učestvovali u jednom od većih trejdova ove godine, pošto su doveli Bizlija, Rasela i Vanderbilta, a dali su Rasela Vestbruka, Toskano Andersona i Džounsa.

Videćemo da li će u poslednjim satima prelaznog roka Denver uspeti da dodatno ojača svoj tim i tako se suprostavi svojim konkurentima.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading