TVITER SE USIJAO: Nedović poslao MOĆNU PORUKU Anđušiću posle vređanja Zvezde! (FOTO)

Autor:

Sport

14.01.2023

14:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Gest košarkaša crno-belih podigao veliku prašinu, ljubimac delija se odmah oglasio.

TVITER SE USIJAO: Nedović poslao MOĆNU PORUKU Anđušiću posle vređanja Zvezde! (FOTO)

Foto: Starsport

Danilo Anđušić i Nemanja Nedović

Evroligaška pobeda Partizana nad Baskonijom ostala je u senci neprikladnog ponašanja beka crno-belih Danila Anđušića, koji je uzeo megafon i poveo navijanje uvredljivom navijačkom pesmom na račun Crvene zvezde.

Odlični šuter uputio je javno izvinjenje zvezdašima putem društvenih mreža, a njegov post na Tviteru komentarisao je jedan od najboljih igrača kluba sa Malog Kalemegdana  - Nemanja Nedović.

Naime, Danilova supruga Ivana Maksimović Anđušić je veliki fan crveno-belih, pa su Nedovićevi komentari išli upravo u tom pravcu. On je najpre šaljivo naveo da je "kasno za izvinjenja", a zatim je Anđušiću otvorio "vrata svog doma", ukoliko mu lepša polovina "uskrati gostoprimstvo".

As "parnog valjka" je na to uzvratio da bi bilo dobro da "zadrži telefon", a njihovu prepisku, koja je privukla veliku pažnju, možete pročitati u nastavku.

Republika

Foto: Twitter/Printscreen/Djusa33

Prepiska košarkaša "večitih" na Tviteru

Podsećanja radi, Partizan je deklasirao španskog predstavnika u grotlu "Štark arene" rezultatom 83:65, a Anđušić je meč okončao sa tri postignuta poena.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na Telegramu i Vajberu. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (1)

Loading
Marinko bidzic

14.01.2023 23:34

Svinja je svinja I prevara od igraca