OPLEO PO SRBIMA: Teške reči SELEKTORA reprezentacije - "To nije normalno"!

Autor:

Sport

26.12.2022

10:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Još jednom se oglasio i izneo svoje mišljenje.

OPLEO PO SRBIMA: Teške reči SELEKTORA reprezentacije - "To nije normalno"!

Foto: Starsport

Svetislav Pešić i Aco Petrović

Aco Petrović, selektor reprezentacije Hrvatske, ponovo se oglasio i kritikovao Aba ligu, odnos razliku u kvalitetu između Crvene zvezde i Partizana u odnosu na ostale klubove na Jadranu.

- Nije normalno da igramo protiv ekipa koje koštaju deset, 12 ili 15 miliona evra - napisao je Petrović pre desetak dana.

Sada se opet oglasio o istoj temi, a u intervjuu za "Sportske novosti" je pojasnio svoje stanovište.

- Ponekad nešto napišem da osetim kako pulsira narod. Po meni nije normalno da istu ligu igramo s ekipama koje koštaju deset, 12 ili 15 miliona evra i koje imaju po deset stranaca - kaže Petrović.

Foto: Starsport

Aco Petrović, čuveni hrvatski košarkaš i trener

On kaže da takmičenje sa dva beogradska kluba nije moguće, da to "nije ista liga".

- Naši su problemi samo naši. Od toga ne treba bežati i činjenica je da bi nam klubovi morali biti takmičarskiji, ali kad pogledate Zvezdu i Partizan, onda to nije ista liga. Za divno čudo, ove sezone imamo i više pobeda u ABA ligi nego što je to bilo objektivno očekivati, ali ne mogu da se mere te stvari. Zvezda plaća samo do kraja sezone Kampaca 1.800.000 evra neto, to jednostavno nije nešto s čime bilo ko kod nas može da se nosi - zaključio je Petrović.

Trenutno se na prva dva mesta na tabeli Aba lige nalaze upravo "večiti rivali", pošto je Partizan prvi sa skorom od deset pobeda i dva poraza, dok je Zvezda druga zbog utakmice manje, a crveno-beli imaju skor od deset trijumfa i jednog neuspeha. 

 

Standings provided by Sofascore

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading