DOBRIĆ SUROVO ISKREN: Izgledalo je kao smo se predali!

Autor:

Sport

10.01.2023

23:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Klub sa Malog Kalemegdana pretrpeo deveti poraz u Evroligi.

DOBRIĆ SUROVO ISKREN: Izgledalo je kao smo se predali!

Foto: Starsport

Košarkaši Crvene zvezde izgubili su od Real Madrida 79:59 u 18. kolu Evrolige. Utiske je posle poraza sumirao Ognjen Dobrić, koji na onom meču upisao 11 poena, četiri skoka i dve asistencije.

Republika

Foto: Starsport

Ognjen Dobrić

 

- Dobro smo otvroili drugo poluvreme, a onda naglo pali. U poslednjih 15 minuta nismo ličili na ekipu koja je igrala do sada i koja se borila i koja je uvek tražila način da pobedi. Izgledalo je kao da smo se predali i to ne sme da se dešava. Otišli su na +7 i onda smo posle dve loše odbrane stali i pustili da rezultat ode na to kakav je bio na kraju. Mislim da to stvarno nije relan rezultat, jer mislim da ova naša ekipa može mnogo bolje.

Zvezda ima izuzetno gust raspored, a muku muče i sa povredama i prehladama.

- Ne smemo da se žalimo na to. Imali smo rezultat u drugom poluvremenu koji je išao u našu korist i nama u prilog, ne možemo da se žalimo na umor. Trebalo je samo da budemo pametniji, da ne srpljamo, da poštujemo dogovore koje smo imali pre utakmice, prvenstveno u odbrani. Nije trebalo da im dozvolimo da se odlepe i da lako prave razliku, koju je posle bilo teško stići. Ipak, sve smo im to dozvolili i lako su priveli kraju utakmicu.

Crveno-beli nemaju mnogo vremena za odmor pošto već u četvrtak dočekuju ekipu Monaka.

- Svi moramo da se okrenemo toj utakmici. Sigurno će biti teška utakmica, ali ako se budemo borili kao što smo to radili u prethodnim utakmicama kada smo uspevali da nađemo način da se vratimo posle zaostatke, e ako tako budemo igrali u četvrtak siguran sam da možemo da pobedimo. Stvarno igraju dobro ove sezone. Trenutno su u najbolje 3/4 ekipe i ne treba trošiti reči na takvu ekipu. Puni su talenta psebno napadački. Ekipa koja voli da gra uz kontakt, moamo da zaustavimo njihove glavne igrače, pošto sve to od njih kreće. Moramo da probamo da iskoristimo domaći teren i našu publiku i svu tu energiju i da damo sve od sebe na terenu - rekao je Dobrić, a zatim dodao:

- Pokazali smo da možemo daleko da doguramo, igrali smo protiv nekih od najboljih ekipa i pokazali da možemo. Kada smo kompletni možemo daleko da doguramo. Ima par boelsnih, povređenih i sada moramo da pronađemo način da igramo bez njih. Mislim da i bez tih igrača ekipa ima potencijal.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na Telegramu i Vajberu. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading