UŽAS ZA RADONJIĆA: Posle ovog nema SPASA!

Autor:

Sport

10.01.2023

23:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Neverovatno.

UŽAS ZA RADONJIĆA: Posle ovog nema SPASA!

Foto: Tanjug/AP

Dejan Radonjić

Činilo se da bi moglo da krene na bolje za Panatinaikos i Dejana Radonjića, ali su uspeli na lud način ostanu bez već upisane pobede protiv Fenerbahčea u Atini.

Turski velikan je na kraju slavio posle produžetka sa 94:88.

Fener je tako prekinuo niz od pet uzastopnih poraza i sada ima skor 12-6, dok je Panatinaikos doživeo peti neuspeh u nizu i na skoru je od 6-12.

Tokom prvog poluvremena gledali smo veoma izjednačenu igru u kojoj su se timovi veoma često smenjivali u vođstvu.

Panatinaikos je odigrao veoma dobru treću četvrtinu, posle koje je vodio sa 59:51. Čuvao je prednost tokom celog četvrtog perioda domaći tim.

Činilo se da je sve gotovo nakon poena posle ofanzivnog skoka Mateuša Ponitke na 34 sekunde do kraja, pošto su Zeleni u tom trenutku poveli sa 78:73.

 

 

Ipak, posle tajm-auta Karsen Edvards ekspresno smanjuje na 78:75, a potom Marko Gudurić krade loptu Parisu Liju i postiže trojku za izjednačenje.

Imao je Panatinaikos dva šuta za pobedu, nijedan nije uspeo da pogodi, pa se otišlo u produžetke koje je Fenerbahče rešio u svoju koristi.

Bivši trener Crvene zvezde Dejan Radonjić bi posle novog neuspeha mogao da ostane bez posla u Panatinaikosu.

Najefikasniji u pobedničkom taboru bio je Najdžel Hejs-Dejvis sa 24 poena, Edvards i Gudurić ubacili su po 14, koliko je imao i Džonatan Motli, dok je Nik Kalates meč završio sa 12 koševa i pet asistencija.

U Panatiniakosu najbolji je bio Dvejn Bejkon sa 27 poena, a pratio ga je sjajni Ponitka sa dabl-dabl učinkom od 14 poena i 11 skokova, Derik Vilijams i Nejt Volters ubacili su po 11 poena, dok su dvocifreni bili i Arturas Gudaitis i Li koji su imali po desetkoševa.

Grci za dva dana dočekuju Makabi Tel Aviv, dok će Fenerbahče na svom terenu igrati protiv Bajern Minhena.

 

Standings provided by Sofascore

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na Telegramu i Vajberu. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (2)

Loading
IZGUBIO dobijenu

11.01.2023 01:19

Radonjic se nije snasao . Bice otkaza

HITNO infuzija timu

11.01.2023 11:41

Novi trener I dva tri dobra igraca