PRIČALI SMO SA OSUMNJIČENIM ZA UBISTVO IVANE KRIVOKAPIĆ NA ZVEZDARI! Evo kako je lagao za fotografije sa njom i boravak u njenom STANU

Autor:

Hronika

10.01.2023

23:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tvrdio je da su zore dočekivali zajedno, jer je imala problem sa spavanjem.

PRIČALI SMO SA OSUMNJIČENIM ZA UBISTVO IVANE KRIVOKAPIĆ NA ZVEZDARI! Evo kako je lagao za fotografije sa njom i boravak u njenom STANU

Foto: Printscreen/Facebook

Ivana Krivokapić sa Jetmirom Gočajem

Za ubistvo studentkinje Ivane Krivokapić (26) na Zvezdari osumnjičen je njen prijatelj J.G!

On je nakon Ivanine smrti objavio na fejsbuku fotografije sa Ivanom na kojima su oni sami, a nastale su u stanu, kako se pretpostavlja u onom u kom je devojka nađena u beživotnom stanju.

Ono što baca sumnju da on nešto krije je činjenica da je kazao da su fotografiije nastale pre četiri meseca iako su na njima on i Ivana naizmenično sa kapom Deda Mraza, sa veštačkom jelkom, grilandom i drugim novogodišnjim asesoarima. Po njegovim rečima, to bi značilo da su se slikali usred leta, odnosno u avgustu, što je neverovatno budući da su u toploj zimskoj odeći, u džemperima.  

Republika

Foto: Printscreen/Facebook

Ivana Krivokapić

 

J.G. je zabrinulo interesovanja za njegovo poznanstvo sa Ivanom kada smo ga pitali gde su se fotografisali i kada, a prirodu njihovog odnosa je nazvao prijateljskom kazavši da je za nju bio spreman život da da i da su svakodnevno komunicirali.

Taj momak je ocenio da ga sumnjičimo za Ivaninu smrt i pravdao se iako mi to nijednog trenutka nismo rekli.

- Mi smo drugari sa planinarenja, a vi me optužujete samo zato što sam Albanac. Jel radite za policiju? Ivana i ja smo se čuli svaki božji dan, čak i zore dočekivali . Imala je problem sa spavanjem - rekao je J.G. na pitanje Republike. 

Nakon toga smo ga pitali da li je imala dečka, a on je rekao da uprkos vremenu koje je sa njom provodio zajedno i na vezi preko telefona , da je nikada nije pitao ima li nekoga.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na Telegramu i Vajberu. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije. 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading