OTKRIVEN UBICA STUDENTKINJE IVANE? Novi detalji iz istrage jezivog zločina na Zvezdari - čeka se samo potvrda DNK analize!

Autor:

Hronika

09.01.2023

21:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

DNK tragovi se upoređuju sa genetskim materijalom osumnjičenog za ubistvo Ivane Krivokašpić na Zvezdari.

OTKRIVEN UBICA STUDENTKINJE IVANE? Novi detalji iz istrage jezivog zločina na Zvezdari - čeka se samo potvrda DNK analize!

Foto: Facebook

Ivana Krivokapić

Kako se saznaje, policija je pronašla ubicu Ivane Krivokapić (26), koja je nađena mrtva u stanu na Zvezdari.

Još se samo čeka potvrda DNK tragova koji su pronađeni na mestu zločina, a koji se upoređuju sa genetskim materijalom osumnjičenog za ovaj svirepi zločin.

Prema još nepotvrđenim podacima iz istrage, devojka je poznavala ubicu. Ona je najverovatnije ubijena tako što ju je ubica ugušio stavivši joj preko lica platno ili jastuk.

Da podsetimo, Ivana Krivokapić je studirala u Beogradu i pošto se nije javljala na telefon, njena porodica se zabrinula. Pozvali su rođake, koji su otišli do stana, ali je bio zaključan i niko nije otvarao vrata.

Tada su uspeli da kroz prozor vide kako leži na krevetu. Nakon toga je vrlo brzo stigla vlasnica stana, kao i policija, pa su ušli unutra i zatekli mrtvu devojku.

Na prvi pogled uočljivih povreda nije imala, ali je obdukcioni nalaz kazao da je ugušena. Prema nekim nezvaničnim informacijama, koje se pojavljuju u javnosti, navodno je ugušena jastukom ili nekim platnom.

Republika

Foto: ST/N. PANČIĆ/facebook

Ivana Krivokapić

Prve sumnje su da ju je ubio neko koga je ona poznavala i pustila u stan. Nikakve premetačine u nereda u stanu nije bilo, a nije nađen ni ključ od stana u vratima. To ukazuje da je ubica zaključao vrata i pobegao sa ključem.

Komšinica je policiji ispričala da se te večeri iz njenog stana čula buka, kao da se svađala sa nekim. Policija je uzela i snimke sa svih okolnih nadzornih kamera, da se vidi ko je tog dana ulazio i izlazio iz zgrade i da li mu se vidi lice.

Ivana Krivokašić je sahranjena 27. decembra na groblju u Lovćencu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading