SRAMOTNA UVREDA: Legendarni centar BRUTALNO PONIŽEN - kako je ovo smeo da izjavi?

Autor:

Sport

27.12.2022

10:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Izjavom je zaprepastio celu Ameriku.

SRAMOTNA UVREDA: Legendarni centar BRUTALNO PONIŽEN - kako je ovo smeo da izjavi?

Foto: Tanjug/AP

Skandal trese NBA ligu. Kendrik Perkins, nekadašnji NBA košarkaš, a sada analitičar, uvredio je Serža Ibaku, svog nekadašnjeg saigrača, da je lažirao krštenicu, što je izazvalo burnu reakciju nekadašnjeg španskog reprezentativca.

Perkins je, govoreći o mladom timu Oklahome iz sezone 2010/11, poručio da je Serž Ibaka imao "verovatno 30 godina" kada mu je bila 21, što je stiglo i do aktuelnog igrača Milvokija koji mu je očitao lekciju.

- Obično ne reagujem na komentare o meni, ali je stvarno razočaravajuće čuti da osoba sa kojom sam delio svlačionicu deli ovakve laži. širi ovakve laži samo kako bi bio relevantan i dobijao preglede na televiziji i društvenim mrežama. Možeš da pričaš o mojoj igri ako ne igram dobro, sa tim nikad nisam imao problem. Ali ovako nešto je nedopustivo. To je nepoštovanje mene i verujem nepoštovanje mnogih Afrikanaca koji moraju da žive sa takvom neutemeljenom optužbom - napisao je Ibaka, koji je rođen 1989. godine što je već morao da dokazuje zbog optužbi.

- Ako sam imao 30 godina tada u Oklahomi, koliko sada imam - 45? Istina je da nikada nisam lagao za godine i svakog dana radim mnogo bez ikakvog varanja i nikad nisam suspendovan. To svi znaju u ligi. Ti si varao i nisi poštovao igru - dodao je Ibaka i rekao da ga ovakve stvari "ne šokiraju" kada zna da to dolazi "od nekoga ko je dobio posao tako što je širio laži o Durentu i Vestbruku".

Foto: Tanjug/AP

Nikola Jokić u duelu sa Serž Ibakom

Nakon svega, snimak je uklonjen, a Perkins se javio i rekao da se samo šalio, međutim šteta je već učinjena, pa ćemo videti da li će biti nekih dodatnih reakcija najjače košarkaške lige na svetu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading