JOKIĆ PONOVO MVP? Majk Meloun dao svoj komentar i ODUŠEVIO sve navijače Denvera!

Autor:

Sport

26.12.2022

12:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Još jedna partija za pamćenje srpskog igrača.

JOKIĆ PONOVO MVP? Majk Meloun dao svoj komentar i ODUŠEVIO sve navijače Denvera!

Foto: Tanjug/AP

Nikola Jokić

Košarkaši Denver Nagetsa savladali su noćas ekipu Finiks Sansa sa 128:125 u vrlo uzbudljivom meču odigranom na Božić.

Ponovo je maestralnu partiju pružio Nikola Jokić, koji je ubeležio nestvaran tripl-dabl, kojim je ponovo zasenio sve ostale. Svoj komentar na Nikolinu partiju dao je i Majk Meloun, trener Denvera.

- Nikola je imao 41 poen, 15 skokova i 15 asistencija. Po tome znaš kada si jedinstven, kada više niko i ne pita posle tri ili četiri pitanja o nekom ko ima 41 poena i po 15 skokova i asistencija - rekao je Meloun.

Trener Denver Nagetsa je potom je dodao i ovo.

- Nadam se da će Bird, Vilt i ostali dobiti lepo društvo - aludirao je na fantastičan učinak Jokića na večnoj listi i šansu da po treći put postane MVP.

Foto: Tanjug/AP

Nikola Jokić u dresu Denvera

On je ponovo pohvalio Jokića, koji je uz 15 asistencija imao samo tri izgubljene lopte.

 - Da budem iskren, mislim da je Nikola izuzetno ofanzivan ove sezone. Ove godine posebno, što se tiče postizanja poena, napada jedan na jedan, da poentira iz džepa. Da ima 15 asistencija i samo tri izgubljene lopte, to je neverovatno. Dopada mi se kako razmišlja, volim tu njegovu agresivnu prirodu i nadam se da će tako nastaviti -  dodao je trener Nagetsa.

Posle meča oglasio se i Eron Gordon, koji je neverovatnim zakucavanjem potvrdio pobedu Nagetsa, a on je takođe bio oduševljen učinkom Jokića.

- Nestvarno je šta radi. Kao da se igra brojkama u video igrici. Zato se kolege i ja šalimo sve vreme. To su brojke koje ne možete da napravite ni u 2K, posebno ne tako efikasno i dobro. Zadivljujuće je. Deluje kao da se uopšte ne muči da to uradi. To je sjajno čoveče, zaista sjajno. Čini ovu igru tako jednostavnom. Jasno je kad neko postigne 41 poen uz 15 skokova i asistencija da će igra biti laka - nasmejao se Gordon.

Posle ovog trijumfa, Denver je prvi na tabeli Zapadne konferencije, sa skorom od 21 pobede i 11 poraza. Naredni meč ih čeka za dva dana, kada će gostovati Sakramentu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading