ŠOKANTNE TVRDNJE! Ronaldo je u Kataru bio ŽRTVA POLITIČKE ZABRANE? Podržao NEZAVISNOST, pa zakucan za klupu!

Autor:

Sport

27.12.2022

09:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Da li je ovo realno?

ŠOKANTNE TVRDNJE! Ronaldo je u Kataru bio ŽRTVA POLITIČKE ZABRANE? Podržao NEZAVISNOST, pa zakucan za klupu!

Foto: Tanjug/AP

Kristijano Ronaldo

Fudbalska reprezentacija Portugala nije se proslavila na Svetskom prvenstvu u Kataru.

Portugalci su eliminisani od Maroka u četvrtfinalu, a na kraju su njihove sjajne igre do tog meča zasenile reakcije Kristijana Ronalda na odluku selektora Fernanda Santoša da ga stavi na klupu.

Trajala je saga oko Ronalda i njegove budućnosti u reprezentaciji, sve je to porušilo atmosferu u timu i Portugalci su eliminisani. U medijima se dosta spekulisalo o tome zbog čega je Kristijano završio na klupi, a predsednik Turske, Redžip Tajip Erdogan, izneo je nove, šokantne tvrdnje.

Naime, kako on ističe, Kristijano Ronaldo je na klupi završio iz političkih razloga.

Nažalost, Ronaldo je bio žrtva političkih sankcija jer podržava borbu Palestine za nezavisnost - siguran je prvi čovek Turske.

Erdogan je naglasio da mu je žao što je veliki igrač poput Ronalda bio na klupi tokom važnih mečeva njegovog tima, pa je dodao i da tako velikom fudbaleru uništavate psihu kada mu date svega 30 minuta na terenu.

Podsetimo, Ronaldo je nakon grupne faze takmičenja izgubio mesto u startnoj postavi Portugala. Selektor Fernando Santoš najveću zvezdu svog tima ostavio je na klupi na mečevima osmine finala protiv Švajcarske i četvrtfinala protiv Maroka.

U svojoj karijeri Kristijano Ronaldo je na 196 utakmica u dresu Portugala postigao ukupno 118 pogodaka.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading