AROGANTNA ZVEZDA! Ronaldu spomenuli Mundijal i Katar, a on počeo da PSUJE i PREKINUO intervju! (VIDEO)

Autor:

Sport

25.12.2022

08:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ispad koji se pamti.

AROGANTNA ZVEZDA! Ronaldu spomenuli Mundijal i Katar, a on počeo da PSUJE i PREKINUO intervju! (VIDEO)

Foto: Tanjug/AP

Kristijano Ronaldo na meču Portugal - Švajcarska

Kristijano Ronaldo definitivno je jedan od najboljih igrača u istoriji fudbala.

Ipak, Portugalac se veoma često ponaša kao arogantna, uobražena zvezda, pa se njegovi ispadi pamte i prepričavaju.

Jedan od takvih ispada desio se 2015. godine kada je Kristijano davao intervju novinaru "CNN-a".

Posle nekoliko minuta razgovora usledilo je pitanje o korumpiranosti u FIFA, kao i o dodeli Svetskog prvenstva Kataru gde je Ronaldo totalno izgubio živce. Počeo je da psuje Portugalac i demonstrativno prekinuo intervju.

Ne zanimaju me FIFA i Katar! Je*e mi se za FIFA! Da pričamo o FIFA? Ma dajte - ljutito je rekao Kristijano Ronaldo i napustio studio.

Sedam godina kasnije Ronaldo je zaigrao na Svetskom prvenstvu u Kataru gde je pokušao da ostvari dugo sanjani san i da sa Portugalom podigne "zlatnu boginju". I ovaj Mundijal će Portugalac pamtiti po skandalima jer uspeha na terenu nije bilo. Portugalci su takmičenje završili u četvrtfinalu pošto je od njih bio bolji Maroko, a Ronaldo je najvažnije mečeve počeo kao rezerva.

S obzirom na to da je već u poznim igračkim godinama, turnir u Kataru mogao bi da bude i poslednji u reprezentativnoj karijeri Portugalca, te će on otići u istoriju bez pehara namenjenog šampionu sveta. Sa druge strane, Mesi je uspeo da podigne "zlatnu boginju" i veoma je blizu nagrade koja se dodeljuje na svakih 30 godina i to isključivo ako za tako nešto postoji kandidat. Više informacija o tome pročitajte OVDE.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading