Nikola Jokić BRUTALNO pokraden: Javnost REAGUJE, Srbin u centru pažnje! (FOTO)

Autor:

Sport

27.12.2022

08:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Svi su ostali u šoku.

Nikola Jokić BRUTALNO pokraden: Javnost REAGUJE, Srbin u centru pažnje! (FOTO)

Foto: Tanjug/AP

Srpski centar Nikola Jokić

Košarkaš Denver Nagetsa i dvostruki uzastopni MVP NBA lige, Nikola Jokić, odigrao je simultanku na božićno veče, pa je sa 41 poenom, 15 skokova i isto toliko asistencija bio najzaslužniji za pobedu njegovog tima protiv Finiks Sansa (128:125 posle produžetka).

Nije Džoker odigrao samo ovaj meč odlično, već je tokom čitave prethodne nedelje beležio odlične brojke, pa je prosečno imao skoro 28 poena, 12 skokova i 13 asistencija uz tri pobede iz isto toliko mečeva.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Nikola Jokić i Kris Pol

 

To ipak nije bilo dovoljno za epitet igrača nedelje Zapadne konferencije. Ovu nagradu pokupio je Luka Dončić koji je prosečno beležio preko 31 poen, devet asistencija i osam skokova, dok je njegov Dalas u tom periodu imao skor 3-1.

Sve to izazvalo je veliku buru na društvenim mrežama gde navijači smatraju da je Srbin brutalno pokraden. Novinar Harison Vind objavio je fotografije Luke Dončića i Paskala Sijakama (najbolji na Istoku u nedelji za nama) uz komentar:

- Nikola Jokić prosečno je beležio 27,7 poena uz 58,6% šuta, 12 skokova i 13 asistencija po meču prošle nedelje. Nagetsi su imali 3-0, savladali su Memfis, Portland i Finiks. To nije bilo dovoljno da osvoji nagradu za najboljeg igrača nedelje.

 

 

Definitivno je sjajna nedelja za Jokićem, a ako nastavi u ovom ritmu možda mu ne izmakne i ona najveća nagrada, te Džoker i treće godine zaredom osvoji MVP priznanje.

Što se Istoka NBA lige tiče, tu dileme za prošlu nedelju nije bilo. 

Nestvarni Paskal Sijakam, prosečno je beležio skoro 39 poena, deset skokova i sedam asistencija i zaslužio je ovu nagradu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading