SRBIN OVO NIJE ZASLUŽIO! Lebron se OGREŠIO o Jokića!

Autor:

Sport

26.12.2022

14:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

NBA legenda odabrala najboljeg neameričkog igrača ikada.

SRBIN OVO NIJE ZASLUŽIO! Lebron se OGREŠIO o Jokića!

Foto: Tanjug/AP

Jokić i Džejms

Lebron Džejms, superstar Los Anđeles Lejkersa, izjavio je da je Dirk Novicki najbolji evropski košarkaš koji je igrao u NBA.

Popularni Kralj je, na taj način, preskočio Nikolu Jokića, srpskog centra koji je dva puta zaredom proglašen za najkorisnijeg igrača "preko bare".

Morao je to da bude taj fejd-avej sa jedne noge - prokomentarisao je Džejms spomenik Nemcu, koji je podignut ispred "Amerikan erlajn centra", a potom je dodao:

- Morao je, u to nema sumnje. Dirk je legenda, ikona. Mislim da je najbolji neamerički košarkaš u istoriji, on i Manu Đinobili. Ono što je on doneo ovom gradu, uh… Taj momak je bio hladnokrvan i napravio je revoluciju u poimanju ’streč’ četvorke“.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Jedan je Dirk - Lebron Džejms

Nastavio je Džejms sa komplimentima na račun od koga je izgubio finale 2011. godine dok je igrao za Majami.

- Niste na njega mogli da stavite manjeg igrača jer je bio preveliki, ali ni nikog sporijeg velikog igrača, pošto je imao vrlo brz prvi korak u zenitu karijere. A šut nikada niste mogli da mu izblokirate, imao je tehniku šuta koja je podsećala na Lerija Birda - rekao je Lebron i dodao:

- Kada govorimo o najboljim četvorkama u istoriji, on je tu sa Barklijem, Dankanom, Garnetom, Mekhejlom - zaključio je as Lejkersa.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading