ŽOC PROGOVORIO: Neću napadati igrače, probleme rešavamo!

Autor:

Sport

11.12.2022

21:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Košarkaši Partizana poraženi su u 10. kolu regularnog dela ABA lige od Cedevita Olimpije sa 77:74.

ŽOC PROGOVORIO: Neću napadati igrače, probleme rešavamo!

Foto: Starsport

Trener Partizana Željko Obradović

Nakon meča u Ljubjlani javnosti se obratio trener crno-belih Željko Obradović:

- Dobro veče, čestitam Olimpiji na pobedi u utakmici koja je bila rezultatski neizvesna. Ne mogu da kažem da se tim nije borio, borili smo se, ali nije dovoljno i sigurno da ćemo neke stvari probati da promenimo - rekao je Željko Obradović, pa nastavio:

- Odlučili su sitni detalji, oni su bili i srećni i pametniji i zasluženo su pobedili utakmicu.

O suđenju:

- Nikada se nisam bavio komentarom suđenja, ne bih ni sada. Fenomenalna atmosfera, hvala svim navijačima. Imamo publiku bilo gde da igramo, hvala im na tome, ali mi nažalost ne vraćamo. Ne vraćamo i to je nešto što me zaista mnogo boli.

Republika

Foto: Starsport

Željko Obradović i Kevin Panter


- Postoje neke stvari koje su za tim. Ja nikada nisam izlazio u javnost da napadam igrače niti ću to ovoga puta, između sebe pričamo i radimo i neke stvari su evidentne i kako ćemo da rešimo, vreme ipsred nas će to pokazati.

Sledeći protivnik je Asvel u Evroligi, a meč se igra u utorak:

- Asvel je pobedio Barselonu na strani, pre nas su igrali, ne znam rezultat, s obzirom na stanje u kom se nalazimo oni su favoriti, pogotovo nakon ovakve utakmice. Nije lako kada u kratkom periodu izgubiš par mečeva na jednu loptu. Moj posao kao trenera je da dignem ekipu, koliko ćemo uspeti videćemo. Sve što imam sa Glasom, već sam sa njim razgovarao. Sve zna. Sa svima je tako, oni su mladi ljudi o kojima i te kako vodim računa pa se nadam da ću uskoro imati odgovor - rekao je trener Partizana.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading