DA LI SE ON ŠALI? Golman Urugvaja ima NAJČUDNIJU tetovažu u Kataru - na listi i TROJICA srpskih fudbalera!

Autor:

Sport

11.12.2022

21:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Na Mundijalu smo gotovo sve videli, ali malo šta čudnije od tetovaže Sebastijana Sose.

DA LI SE ON ŠALI? Golman Urugvaja ima NAJČUDNIJU tetovažu u Kataru - na listi i TROJICA srpskih fudbalera!

Foto: Instagtram/Printscreen/fifaworldcup

Sebastijan Sosa

Svetsko prvenstvo u Kataru se bliži kraju, a do zatvaranja turnira su ostalo još četiri meča, dva u okviru polufinala, a zatim i meč za treće mesto i veliko finale.

Polako se svode računi šta smo sve videli u Kataru, pa su na zvaničnoj Instagram stranici Svetskog prvenstva odlučili da se pozabave najluđim i najčudnijim tetovažama koji su imali fudbaleri koji su se našli u Kataru.

Na čelu liste se našao Sebastijan Sosa, treći golman selekcije Urugvaja, koji je prvo mesto zauzeo zbog tetovaže lava, koja se nalazi ispod njegove kose, na potiljku.

Osim Sose, na listi se nalazi još nekoliko fudbalera, a zanimljivo je da Srbija ovde ima čak dvojicu predstavnika, pošto su svoje mesto na ovom rangiranju našli i Nemanja Gudelj i Uroš Račić. Mesta je bilo i za Milana Borjana, tako da Srbija faktički ima čak trojicu fudbalera, iako golman Crvene zvezde nastupa za Kanadu.

Ostatak liste popunjavaju neki od najpoznatijih igrača na svetu, pošto su tu Leo Mesi, Nejmar i Fil Foden, a svoje mesto su uspeli da obezbede i Rodrigo de Pol, odnosno Hari Soutar, fudbaler Australije.

Ako nisu uspeli na terenu, makar su srpski fudbaleri uspeli da pažnju javnosti skrenu svojim tetovažama.

Svetsko prvenstvo se nastavlja u utorak, kada će se u prvom polufinalu sastati Argentina i Hrvatska, dok dan kasnije igraju Maroko i Francuska.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading