Smailagić i Egzum ga VRHUNSKI DOČEKALI: Oglasilo se NOVO POJAČANJE Partizana - došao je da uči kod Željka!

Autor:

Sport

21.11.2022

18:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Crno-beli dobili opciju više u reketu.

Smailagić i Egzum ga VRHUNSKI DOČEKALI: Oglasilo se NOVO POJAČANJE Partizana - došao je da uči kod Željka!

Foto: Starsport

Novi centar Partizana Vladimir Brodzijanski izrazio je zadovoljstvo debijem u crno-belom dreesu. Slovak je u pobedi nad Splitom ubacio četiri poena, uz dva skoka, a izjavio je da su ga svi saigrači sjajno dočekali u Beogradu, prvenstveno Alen Smailagić i Dante Egzum.

Prelep osećaj, pobeda na mojoj prvoj utakmici, ali tim je bitan. Kao grupa smo nastavili da pobeđujemo. Ovde sam tek nekoliko dana još uvek pokušavam da naučim, svi mi pomažu u tome. Dante i Smajli su mi prvi prišli da mi požele dobrodošlicu, Aleksa takođe, Matijas, momci su zaista otvoreni i komuniciraju - poručio je Brodzijanski za "Mozzartsport", a potom je dodao:

Republika

Foto: printscreen/youtube.com/ BC Partizan TV

 

Vrlo brzo su me svi prihvatili u timu, vidim i da na parketu ekipa poseduje zaista veliki kvalitet. Stručni štab na čelu sa trenerom Obradovićem me je takođe srdačno dočekao, pomažu mi da se uklopim u sistem rada i to mi je trenutno glavni zadatak. Nije lako, ali to je deo procesa. Pokušavam da naučim što je više moguće u što kraćem periodu - dodao je centar iz Slovačke.

Brodzijanski će novu priliku za dokazivanje imati tokom nedelje, kada Partizan očekuje "dupli evroligaški program" - gostovanja Barseloni i Real Madridu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading