ŽELJKO UBO KAPITALCA! Potvrđeno na severu Evrope - Partizan doveo OGROMNO pojačanje pred nastavak Evrolige!

Autor:

Sport

13.11.2022

21:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Maestralna partija nove akvizicije crno-belih.

ŽELJKO UBO KAPITALCA! Potvrđeno na severu Evrope - Partizan doveo OGROMNO pojačanje pred nastavak Evrolige!

Foto: Starsport

Željko Obradović

Vladimir Brodžijanski, novi centar Partizana, pružio je maestralnu partiju u dresu reprezentacije Slovačke na gostovanju Norveškoj u okviru kvalifikacija za Evropsko prvenstvo.

Slovaci su slavili u Skandinaviji rezultatom 68:56, a Brodžijanski je bio na pragu dabl-dabl učinka sa postignutih 20 poena, uz devet skokova.

Sada već "petica" crno-belih iz igre je šutirala 8/17, a upisao je i tri asistencije, uz dve blokade čime je pomogao svom nacionalnom timu da stigne do polovičnog skora u kvalifikacijama (2-2), koliko imaju i Norvežani.

Brodžijanski u Beograd stiže kao rezervni centar sjajnom Francuzu Matijasu Lesoru, a priliku za debi imaće već u petak 18. novembra, kada u "Štark arenu" stiže Makabi Tel Aviv.

Podsetimo, "Parni valjak" je odlučio da potraži pojačanje u reketu posle povrede Balše Koprivice koji će duže vreme odsustvovati sa parketa zbog povrede.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading