Partizan DEMOLIRAO Split, Obradović OTKRIO: On nije trebao toliko da igra!

Autor:

Sport

20.11.2022

22:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Trener crno-belih govorio je o minutaži svojih igrača.

Partizan DEMOLIRAO Split, Obradović OTKRIO: On nije trebao toliko da igra!

Foto: Starsport

Detalj sa meča Partizan - Split

Košarkaši Partizana nastavili su sa fenomenalnim partijama.

Crno-beli su savladali Split u sedmom kolu AdmiralBet ABA lige rezultatom 89:70, te su ostali jedina neporažena ekipa u regionalnoj ligi.

Trener Partizana, Željko Obradović, bio je zadovoljan posle meča, a dotakao se i minutaže pojedinih košarkaša:

- Što se nas tiče, imajući u obzir da smo igrali u petak i period pred nama, želeo sam da osvežim tim i rasporedim minutažu. Jedino mislim da je Zak Ledej odigrao previše minuta u odnosu na ono što je trebalo da bude, jer je on minutažom najopterećeniji igrač, ali pošto ni Alen Smailagić zbog povratka nije mogao da igra mnogo, on je morao da izlazi i da se vraća - rekao je Obradović, a onda se dotakao i novog pojačanja, Vladimira Brodžijanskog:

Republika

Foto: Starsport

Željko Obradović

 

- Alen je na dobrom putu, kao i Vladimir Brodzijanski, koji je tu sa nama samo tri treninga i potrebno mu je vreme da uđe u ono što zovemo sistem, ali i on je odigrao korektno.

Partizan je odigrao još jedan fenomenalan meč, a otpor Splićana slomio je u trećoj četvrtini. Sada će crno-beli ponovo na evroligaška iskušenja gde ih čeka duplo kolo elitnog evropskog takmičenja. Četa Željka Obradovića ide put Španije gde će igrati protiv Barselone (22. novembar, 20.45) i Reala (24. novembar, 20.45).

Crno-beli su trenutno na osmoj poziciji Evrolige sa skorom od po četiri pobede i poraza.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading